Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 40 / 2 / 0
Stary, nigdy nie miałem szczękościsku po koksie. Może z alko mieszałem w opór go szczena latała trochę ale to już nie kokaina tylko kokatylen. Co do grudy to jak bralem 1g to często było dosyć drobne. Ale jak 5-10 to już większość w grudach.
  • 2 / 1 / 0
07 marca 2026mmigotka pisze:
@c0d31ne jak nie ma szczękościsku po kokainie? Szczękościsk to jeden z powszechnych objawów występujących po przyjęciu kokainy, zwłaszcza w większych dawkach. W ogóle, większość stymulantów charakteryzuje się występowaniem szczękościsku, bo stymulanty powodują nadaktywność mięśni, w tym tych żuchwy, nad którymi łatwo stracić kontrolę. Więc wiadomo - po jednej kresce nie zaczniesz mielić mordą, ale nie gadaj głupot że nie ma wcale
No tak, poprawka, źle się wyraziłam i w sumie nie wiem czemu tak napisałam. Może byłam pod wpływem jakiejś substancji xP
  • 3 / / 0
Zawsze mnie ciekawiły różnice między różnymi stymulantami. kokaina ma zupełnie inny charakter niż wiele innych rzeczy - bardziej krótkie, intensywne pobudzenie, poczucie pewności siebie, większa gadatliwość i wrażenie, że wszystko działa szybciej.

Ale właśnie ta krótkość działania jest chyba największą pułapką - człowiek łatwo zaczyna gonić za pierwszym efektem i zamiast jednego momentu robi się ciągłe dokładanie(?)
  • 1001 / 99 / 0
07 marca 2026c0d31ne pisze:
Gruda nie Gruda, nie ma to żadnego znaczenia jak diler jest uczciwy. Spod jajec czasem trzeba wyciągnąć to kto ci będzie grudę dostarczał. Sporadycznie na pewno ale nie róbcie z siebie znawców na podstawie otrzymania grudy. Dobry koks nie zawala nosa i nie ma szczekoscisku to na pewno.
Możesz coś więcej na ten temat ??
[H]R Crew
  • 1 / / 0
Siemanko czy ktoś może podpowiedzieć gdzie i jaki tester do koksu można kupić.
  • 988 / 179 / 0
@zielonakaretka Zwykły tak zwany ProTest do sprawdzania czystości narkotyków. Kupujesz zestaw i masz tam różne odczynniki, Marquisa i jeszcze jakieś. Masz na to specjalną porcelanową podstawkę z zagłębieniami, plastikową szpatułkę i do każdego odczynnika masz instrukcję oraz wykaz kolorów, które mogą się pokazać po dodaniu odczynnika do substancji i wymieszaniu. Na tej podstawie np. można dobrze sprawdzić czy piguły są na MDMA faktycznie. koks, o ile się nie mylę przy Maquisie nie zmienia koloru, odczynnik pozostaje obojętny, ale mogę źle pamiętać. Ogólnie fajnie takie coś mieć w domu bo lista dragów które można sprawdzić takim testem jest bardzo długa. Tylko trzeba pamiętać, żeby gołymi paluchami nie dotykać tego, co tam powstanie i na koniec zasypać wszystko sodą oczyszczoną a później umyć w ciepłej wodzie. I nigdy nie mieszać metalowymi szpatułkami etc, żeby nie weszło w reakcję :)
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 2 / / 0
Kupiłem wczoraj koks pierwszy raz w Niemczech za 5 g dałem 300 euro i było to w takiej zbitej bryle i się rozkruszyło na mniejsz bryłki aż do proszku w smaku na języku taki lekko chemiczny smak prawie wogole nie czuć nie gorzkie ani nic taki dosłownie posmak i po minucie zdrętwiał
Język cała buzia jak znieczulicę przez 5 minut zrobiłem pierwszego passa 70 mg może i dorzucałem co 15 minut 50 mg po 3 dorzutce dostałem takiego powera speed gadka ogólnie super samopoczucie w nosie wgl go nie czuć spływu nie ma wogole tylko troszkę nei czuć go tylko gardło lekko tak zdrętwiało czy coś w tym stylu popiłem wodą i niewiem czy to dobry koks czy coś po słyszałem że dobry koks ma być ostry
  • 988 / 179 / 0
@Mocnoporoniony234 a chrzanem daje? Jak spływa to czuć posmak chrzanu w ustach? Jak wciągasz to jest uczucie jakbyś chrzan nosem walił?
Jak cała twarz drętwieje to może tam być dodana lidokaina - popularna domieszka, środek znieczulający. Dobry koks nie powoduje nagłego odrętwienia całej ''buzi'' tylko lekkie mrowienie, subtelne drętwienie przedniej części twarzy. Mi na przykład dobry koks zawsze siada na przednie zęby i górną wargę oraz obszar nosa. Ale nie na większość twarzy.
Także istnieje szansa, że ktoś Cię mógł, kolego drogi, z deczka zrobić w balona z tym koksem. Bo jak dobry koks spływa to posmak chrzanu bywa taki, że mnie potrafi szarpnąć na wymioty, bo rzadko biorę kokainę.
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12

Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?

Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar

Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów

Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.