Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
18 sierpnia 2026OjciecPio2 pisze: @SzatanskiSkoczek a czy te tripy prowadzą cię do jakiejś większej harmonii i spokoju w życiu? Praca / DOM / rodzina / edukacja
W niedzielę kolejny Trip z MVP, tym razem z ziomkiem, zobaczę tym razem co mi pokażą
10 września 2026high4you pisze: Witam. Zakupiłam growkit full auto golden teacher na stronie mykozerca.pl. Stoi od 25.08.2026 czyli już ponad 2 tygodnie. Postawiony na szafie, światło ma, pokój wietrzony, temperatura idealna, widać że dobrze nawilżony a zero pinówmyślicie że jest jeszcze szansa że coś urośnie czy niewypał i wyrzucić to?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.