uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 12875 / 2513 / 0
Dla P1 to jeszcze za wcześnie - raczej z końcem września możesz się spodziewać.
  • 1075 / 93 / 0
Rozumiem. Muszę sobie planować takie wypady, ponieważ mam daleką drogę do przebycia w tym celu. Taki 26 września to według Ciebie odpowiednia data by zebrać plon? To jest koniec września. O ile coś tam przetrwało...
  • 12875 / 2513 / 0
Wcześniej mogłem wprowadzić w błąd. Miałem tak naprawdę P1 x Early Skunk - zakwitły mi bardzo szybko bo jeszcze w lipcu i w optymalnym stanie były pod koniec września. Czysty P1 zapewne będzie gotowy trochę później. Gdybyś wiedział, kiedy zakwitły, to byłaby spora wskazówka.
P1 to klasyk pod nasze niebo więc da sobie radę.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.

Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.