Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
29 stycznia 2024junkiexl pisze: Jestem teraz na levometadone i próbowałem majki 200mg nic, zero efektów, ale wpadły mi w ręce oxy80, i wieczorkiem, levom. pije rano zjadłem rozpuszczone oxy80 i 1mg klona i tu ku mojemu zdziwieniu poczułem działanie opiatu, oxy zadziałało prawidłowo może słabiej ale jednak. Dziwne bo wcześniej na mietku grzałem hel i Majkę i tylko wejście było, a przy levom oxy poczułem jak przyjemnie rozlewa się po kościach. Ogólnie jestem mega zadowolony z przejścia na levom.Polecam
Majkę albo oxy, i to jest loteria, jednego dnia mimo zażycia rano metadonu poczułem wjazd i byłem wygrzany, a drugiego tylko słynne majkowe „igiełki” i tyle, rozmawiałem z ziomkiem, który podobnie jak ja jest na programie, ale częściej coś dorzuca to potwierdził moje obserwacje
Jeszcze wcześniej przy dawce 30ml słodkiego mietka próbowałem mst 200 w pachwinę (byłem kiedyś idiota i dalej jest odblokowana) to mnie rozjebalo na Łopatki, 3 minuty wjazdy i mrówek na plecach stopach i głowie. Dostałem momentalnej kamiennej erekcji z którą nic nie umiałem zrobić bo na większych dawkach opio nie dochodzę, co chyba normalne. Bomba mnie przerosła i poszedłem spać na 4h.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.