chyba, że : maryhuanina ( jak masz dużo xd), DXM i jakieś ketony gówniane
Zarzucam 450mg kodeiny (wczoraj wróciłem do niej po 2 miesiącach), dawkę trzeba dostosować do siebie, nie ma być ani za mocna ani za słaba, i jak zaczyna działać połykamy 4mg estazolamu. Jako, że estazolam działa mocno nasennie a w organizmie mamy jeszcze opiat, musimy zastosować 3 element mixa w postaci yerba mate którą to popijamy sobie przez całą sesję. Ja osobiście polecam zrobić yerbe metodą tererè czyli na lodowatej wodzie, jakaś paragwajska, amanda i pajarito nasypane do połowy wysokości matero spisują się świetnie. Całość operacji przeprowadzamy grając w jakieś dobre rpg, KONIECZNIE na padzie, żeby rozsiąść się wygodnie jak boss. Gwarantuje kilkugodzinny maksymalny luzik. Na peaku główka mimo mocnej yerby troszeczkę opada, ale nie na tyle żeby nie dało się grać ;) A tak ogólnie meeeega przyjemny miks do grania.
Może przetestuje w przyszłym miesiącu z jakimś mniej sennym benzo typu klonazepam, albo jeszcze lepiej Bromazepam, raz w życiu brałem to benzo za małolata i po żadnym innym nie czułem się taki pluszowy, super się musi to ze słabymi opio mieszać. Na pewno zdam wtedy recenzje hahah
https://ibb.co/FLWChm2z //// nie umiem wstawić zdjęcia jako załącznik na telefonie
Edit: albo może by tak przypalić Browna do giereczki hmmmm hahaha? Z rok temu paliłem Browna ostatni raz, jestem ewenementem którego bardziej ciągnie do kodeiny niż do heroiny xD i będąc już na fazie z Browna dobrać bromka, ahhhh cudowna sesja gamingowa by to była, aż zacząłem bujać się w obłokach. Ale to nie w przyszłości najbliższej, najpierw to trzeba spłacić sprzęt dzięki któremu mogę grać xd
Tak to kofeina + zioło przed graniem, codziennie działa
one by one we will take you
U mnie zielsko kompletnie nie sprawdza się do grania w gierki. O ile multiplayerowe z kumplami to jeszcze jako tako, tak w singlówkach po jaraniu zawsze zapominałem co i po co mam robić, oraz jaki jest fabularny sens tego wszystkiego
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.