Ale !!!
Ale mądre słowa powiedziałeś wakacje mogą uleczyć częściowo, paradoks, lecz uzdrawiają, człowiek ucieka myślami od tego i programuje mozg inaczej, uczy się nowych bodźców ucieka od koszmaru to daje, oj daje.
Jak dopada lęk, nic wam się nie stanie, łatwo mówic, ale po co się nakręcać, nawet jak ktoś jest introwertykiem i boi się publicznie dostać ataki pomyślcie sobie chuj w to szkoda życia. Jak będzie to będzie i tyle,
28 sierpnia 2026OjciecPio2 pisze: Ogólnie wyjazd na wakacje do Tybetu zamiast na typowy aktywnościowy urlop mógłby wielu uleczyć.
Ps. @CloneserSztuki Twoim również. Zdajesz sobie sprawę, że serotonina, może grubo namieszać w nerwicy ? A czemu ? To już poczytaj. Jestem lękowcem od lat i serotonina to jedna z ostatnich kwestii która bym ruszał
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Co do tematu i pytania ClonikaSztuki to mam F41.1 przybite w papierach.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.