Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Witam, potrzebuje pomocy jak najlepiej zejść z tego ? Nie brałem od grudnia żadnych ketonów. Nie mam bezno itp. Około 5 kresek od 2 w nocy..
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2026 przez Misiupysiu, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 4 / / 0
Nie polecam tego. Bardzo silna substancja. Skończyło sie zespołem serotoninowym.
  • 5401 / 992 / 0
Nie bierzesz przypadkiem jakichś leków ssri, tramadolu ?
Nep głównie działa jako inhibitor wychwytu zwrotnego dopaminy i noradrenaliny
substancja ta w mniejszym stopniu hamuje również wychwyt zwrotny serotoniny
Przy wysokich dawkach ZS możliwe albo jak ktoś wpadnie na genialny pomysł żeby np ożywić kanapową fazę po MDMA czy 4mmc

Ile te kreski miały mg ?
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 4 / / 0
Powiem tak zaczęliśmy w środę koło 1.30 w nocy, lokalny sklepikarz w sumie sam nie wiedział co to jest czy NEP czy 4cmc.. mówił żeby bardzo małe walić bo to mocne i ludzie po tym 5 dni nie śpią to myślę spoko zacznijmy od małych 1 lajna o 1.30 i mnie wystrzeliło na około 3.5 godziny to myślę fajnie ale od tej drugiej o 6 trzeba już było c9 około godzine poprawiać a efekty z tą 1 na początku lekki nieogar a potem w sumie tylko mocny speed coś między amfi i koko. Skończyliśmy o 12 chwila pauzy i za 2 h dojechały kolejne maszkety typu coco, krajówka i 3cmc nikt już tego nie chciał więcej. Tego niby nepa mieliśmy 4 g wyglądało sporo. Ja tam bardziej chlora reszta co innego i spać mi ten 3cmc zbił ten dokuczliwy speed i nyny. Na drugi dzień wieczorem sam od 21 do 3.30 opracowałem tą resztke tego nepa albo 4cmc. I ta moja samotna podróż zakończyła sie na nartach do skoków narciarskich i po nich jak wylądowałem to byłem wygięty jak pantograf na tramwaju plus poty i drgawki. Myślę że masz rację teraz idę w końcu normalnie spać a winą były ze duże 2 lajny na koniec A czy to nep czy 4cmc nie wiem takim znawcą jak wy na forum nie jestem więc może ktoś wie. Pozdrawiam spokojnego wieczoru
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.