Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Walisz kodę, mimo, że nie robi jak trzeba?
W ogóle nie działa, a ćpam
7
9%
Prawie nigdy nie robi, a ćpam
11
14%
Czasem podziała, a mimo to, kupuję często
20
26%
50:50, loteria, ale i tak odwiedzam apteki
22
28%
Nie robi, ale nie chcę ćpać nic innego
1
1%
Olałem/am to, skoro nie robi, to nie walę
17
22%

Liczba głosów: 78

ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Mam za sobą 4 próby, pierwsze 3: 150 mg - lekki szum w głowie, ciepła twarz, ciężkie powieki. Czwarta: 240 mg - delikatne mdłości, szybko przeszły. Swędzenie głowy, ciężka głowa, delikatne uspokojenie (może placebo), zamyślanie/zawieszanie, to co dzieje się wokół jest obok, a ja mniej się przejmuję, trochę obserwuję, ale nie angażuję, taka przyjemna wyjebka. Zaróżowiona twarz. Złapało po godzinie od wzięcia i po 30-60 min uleciało. Została taka miękkość w ciele, ale po drugiej godzinie już nie. Utrzymywały się przytkane uszy, szum i delikatna chwiejność kroku jak po piwie, przyjemnie. Całą noc bezsenność. Spróbuję jeszcze 360 mg, może 480 mg i koniec. Ważę 60 kg i czytałam na forum, że 150-300 mg potrafi zrobić, ale jeśli kolejne próby nie przebiją tego co już odczułam, to nie widzę sensu i będę się rozglądać za mocniejszymi opio. Zawsze próbowałam po południu lub wieczorem, na czczo albo po lekkim śniadaniu kilka godzin wcześniej.
  • 5401 / 992 / 0
A nie lepiej w ogóle sobie odpuścić?
To droga często w jedną stronę. Do spieprzenia sobie życia i powolnej rozlozonej na lata przy dozie ostroznosci lub nagłej śmierci .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 654 / 159 / 0
@ShalalalalalalowNo i bingo. Działanie które odpisujesz to jest to o co chodzi. Głównie wspominana przyjemna wyjebka. Po mocniejszych to dodatkowo puścisz pawia i zaczniesz przysypiać. Ewentualnie przestaniesz oddychac, co podniesie wyjebke do rangi totalnej.

Jara cię to?
  • 4 / 1 / 0
Ja sam nawet nie jestem w stanie powiedzieć po co to od tylu lat robię, pieniądzy idzie na to mnóstwo bo walę codziennie, ale nie mam z tego praktycznie zadnej przyjemności oprócz tego jednego razu co kilka tygodni gdzie nieoczekiwanie poklepie. Odstawić też nie potrafię i nawet nie idzie tu o skręt, bo po kodzie nawet przy wysokich dawkach jest on znikomy, tym bardziej ze przeżyłem już kilka skrętów po opio RC 9-10 lat temu. Bezsensowna substancja, a mimo to usidliła mnie mocniej niż cokolwiek innego (moze oprócz papierosów)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.

Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12

Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?

Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.