Dość już o mnie, mam sytuacje w której znajomi nabili mi wysokiej jakości a - pvp nie wiedząc że nie palę, po lekkim podgrzaniu tematu i przemycia lufki wodą mam lekko brązowy rozstwor mimo że temat był przezroczysty jak kryształowa popielniczka twojej babci, czy mogę dostać pirogena lub coś gorszego strzelając iv ten przypalony roztwór? Filtrowałem już z 3 razy tą wodę
Jak brak większego obrzęku to diklo plus jeśli masz jeszcze zaczerwienie/ślad po iniekcji to możesz aloesem traktować.
Czasem bąbel wyskoczył , dłonie mam popuchnięte jakbym miał jakieś stłuczenie . Jestem pokaleczony dosyć wiele siniaków No i te ręce są miejscami popuchnięte ..
Co zapobiegawczo mogę zastosować ? Cykam się ze sobie coś narobiłem !
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?