Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 40 / 2 / 0
Jeżeli w 6h zjadłeś 1g to raczej to był słaby towar. Ja co 60-40min dociągamy 30-40mg i jest ok. To że po nim spałeś to znaczy że nie było rozsypanego syfu. U mnie wystarczy 1,5h-2h po ostatniej kresce i czuję się jakby nigdy nic. Tylko też zaznaczę że nie jest to kilkudniowy ciąg a np 5h trip w sobotę :)
  • 1001 / 99 / 0
Wziąłem 5tkę koksu od sprawdzonego znajomego i faktycznie, jak jestem sam i walę kreski - jakoś nie odczuwam aż tak działania a w towarzystwie - wypierdala. Generalnie dziwny sort, białe grudy, capi jak koks, znieczula - a ja do typa, że jakiś chujowy ten sort :) On, że wszyscy chwalą. Chuj wie, jutro poczęstuje kogoś i zobaczymy.
[H]R Crew
  • 365 / 49 / 0
Też zawsze, jak wale speedy, to mam po prostu uczucie wyjebania na wszystko i jak, by wysysał mnie dementor xd. Zajebie, siadam i czekam, wchodzi. Serducho napierdala, spocony i chuj puls 220 a nie czuje zbytnio koko poza wyssysaniem dementora i wyejabnia, napierdalania serducho i pot. Może nie przeżarlem dużo speedow, ale jednak.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.