Reszta nie pasująca do powyższych
ODPOWIEDZ
  • 545 / 72 / 0
Na łożu śmierci bym zalecił heroine/morfine z prawdziwym 4mmc w jednej strzykawce, 2 najlepsze uczucia jakich doswiadczylem to wlasnie wjazd morfiny iv i wjazd mefedronu iv, przy majce nie moglem oddechu zlapac z rozkoszy a przy mefedronie doslownie szczena mi opadła na kilka minut i patrzylem tylko dookola siebie.
  • 982 / 178 / 0
Na pewno mocne psychodeliki jak LSD/DMT/psylocybina. Trzeba się na to przygotować, ale warto choć raz przeżyć takie coś. Do tego dysocjanty jak ketamina lub DXM w odpowiednio mocnej dawce. I jeśli kiedyś znów będę cierpieć tak jak po wypadku samochodowym to morfina, ale tym razem i.v. Pamiętam jak podawana domięśniowo sprawiała, że połamane kości i narządy wewnętrzne które ledwo przeżyły uderzenie przestawały boleć a ja byłam w swoim świecie.
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 398 / 39 / 0
psylocybina lub 2cb/MDMA(ale prawdziwe). Żadna substancja nie dała mi takiej prawdziwej frajdy przygody jak grzybki ze znajomymi w Holandii w lesie z latarkami, albo eufo 2cb/MDMA jak ktoś jest miłośnikiem muzyki to dla niego będzie to najlepszym przeżyciem, tylko przy 2cb mała dawka duża już idzie w stronę kwasa.
Psylocybinka i 2cb top.
  • 56 / 5 / 0
Czuję,że żyje!
  • 17 / 1 / 0
MDMA, zioło, DXM. NIe każdemu spodoba się to. Dla innych kodeina jest warta spróbowania ale za bardzo ryzykowna.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.

Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.

Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.