Tutaj masz szczegółową rozpiskę. Niestety bardzo słabo to widzę samodzielnie w domu. Wg mnie na 99% będzie potrzebny oddział detoksykacyjny i najpewniej ośrodek, gdzie będzie się uczył życia bez tramadolu na nowo. Doświadczenie jest takie, że on już nie potrafi żyć bez i stąd jest tak, jak to opisujesz. Jak go kochasz i chcesz z nim życie dalsze wiązać, to zrozumiesz, wytrzymasz. Licz się jednak z tym, że jeszcze wielokrotnie się złamie i wróci.
Natomiast co do kłamstwa. Kłamstwo to norma dla osób uzależnionych. Potrafią i kłamią codziennie, wciąż. Czasami dobrze, czasami źle. Niemniej robią to cały czas. Bierz na to poprawkę.
Wybacz, że tak czarno to piszę, ale takie są realia. Na pewno to wiesz, bo zdecydowałaś się aż tutaj o tym napisać, a dla kobiety to bardzo trudna decyzja.
Powodzenia i dawaj znać jak sprawa się rozwija.
Z racji że Blu opisał zejście stopniowe, a mi się to nigdy nie udawało to po prostu zaproponuje zejście CT którego ja zawsze używam.
Weź sobie l4 albo urlop jak chodzisz do pracy, kup sobie leki p.bólowe jakiś ketonal lub zastrzyki na receptę ja używałem z diklofenakiem i lidokainą 37,5mg/10mg na 1ml, i sprawdzały się przy bólach na którymś z rzędu odstawieniu tramadolu no i też jak odstawiałem klona to te zastrzyki były dobre na bóle pleców. Elektrolity, dużo wody i jedz na siłe nieprzetworzone jedzenie bo apetyt będzie zerowy. Można też zamiast zjazd przeżyć w domu iść nad wodę lub się troche poopalać bo to też dużo daje.
Objawy odstawienne fizyczne przynajmniej u mnie trwały zwykle góra max maxów 7 dni no a psychiczne to zależy jak głowa u ciebie funkcjonuje mi tramadol pomagał na psyche więc zjazd psychiczny był dość intensywny.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.