Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
To jest AI. I pierdoli głupoty aż miło.
30 grudnia 2025DobryWujas pisze: @skacowanazocha Przeczytałem połowę tekstu. Początek i piszesz o 90% i mówię Ci od razu że odpuść sobie. Słyszałaś o "Chemiku", "Profesorze"? Na pewno. On wytwarzał amfetaminę 80%, ale on wytwarzał ją z BMK. Teraz nikt nie stosuje tej metody syntezy ponieważ sam BMK czy inaczej fenyloaceton jest nielegalny. Ogólnie jak ćpałem to jak znalazłem towar 45% mocy to mogłem już to ćpać, było ok. czyli ścieżka ok 100mg a ja wypierdolony w kosmos i stoją włosy na rękach.
Większość syntez daje czystość tak 'na szybko' w okolicy 70%. Po prostu tego a'oil nikt nie czyści, a to jest olej amfetaminowy który wymaga przeczyszczenia np eterem kilka razy. A tak okiem chemika zrobić destylację frakcyjną po prostu. Potem ten olej fetowy powinien być absolutnie czysty i jak najszybciej wysolony. Ponieważ będzie wysoce higroskopijny na pewno. Powinno być 97-99% czystości po takich zabiegach.
Tylko teraz pytanie. Który chemik robiący to na kilogramy będzie odpierdalał destylacje frakcyjną dla ćpunów XD.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
21 lipca 2026KombatantNocny pisze: @CloneserSztuki dawno temu próbowałeś amfy w rajchu? Bo mi się raz zdarzyło jakieś 4 lata temu, okolice dusseldorfu jakaś wiocha, była mocna w chuj ale to dalej pasta po której była tachykardia j potężna stymulka.
Moim głównym powodem zrezygnowania z ćpania bylo to że miałem dość gonienia za króliczkiem którego już nie znalazłem od 10 lat. To było mega frustrujące.
Dziś zacytowałem fragment i wyjaśniłem, jednakże post został odrzucony przez "dezinformacje, wprowadzanie w błąd". No, widocznie info od GPT jest cenniejsze na forum.
Rocky119977 pisze:Chłopaki gram fety na głowę na całą noc to dużo?
Zalezy co ty tam dokladnie masz w tej samarce. Jesli to jest typowy uliczny wlad zajebany kofeina i wypelniaczami w 80 procentach, to gram na cala noc dla kogos z jakas tam tolerka to pewnie norma na polskich osiedlach. Ale jesli trafilbys na w miare czysty sprzet, to przerobienie takiego wora na raz wystrzeliloby cie z butow i zrobilo jesien sredniowiecza z ukladu krazenia.
Czysta amfetamina dziala w dawkach rzedu kilkudziesieciu miligramow. Ladowanie calego grama substancji aktywnej to jest ostre gwalcenie mozgu i proszenie sie o zawal. Jak nie znasz mocy sortu ktory ogarnales, to nie syp w ciemno grubych kresek zeby potem nie bylo pikachu fejs, tylko zacznij od malych dawek i zobacz jak organizm reaguje.
Ladowanie sztuki na sile to prosta droga na toksykologie z ostra tachykardia i paranoja.
z fartem.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.