Reszta nie pasująca do powyższych
ODPOWIEDZ
  • 542 / 70 / 0
Na łożu śmierci bym zalecił heroine/morfine z prawdziwym 4mmc w jednej strzykawce, 2 najlepsze uczucia jakich doswiadczylem to wlasnie wjazd morfiny iv i wjazd mefedronu iv, przy majce nie moglem oddechu zlapac z rozkoszy a przy mefedronie doslownie szczena mi opadła na kilka minut i patrzylem tylko dookola siebie.
  • 966 / 173 / 0
Na pewno mocne psychodeliki jak LSD/DMT/psylocybina. Trzeba się na to przygotować, ale warto choć raz przeżyć takie coś. Do tego dysocjanty jak ketamina lub DXM w odpowiednio mocnej dawce. I jeśli kiedyś znów będę cierpieć tak jak po wypadku samochodowym to morfina, ale tym razem i.v. Pamiętam jak podawana domięśniowo sprawiała, że połamane kości i narządy wewnętrzne które ledwo przeżyły uderzenie przestawały boleć a ja byłam w swoim świecie.
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 356 / 36 / 0
psylocybina lub 2cb/MDMA(ale prawdziwe). Żadna substancja nie dała mi takiej prawdziwej frajdy przygody jak grzybki ze znajomymi w Holandii w lesie z latarkami, albo eufo 2cb/MDMA jak ktoś jest miłośnikiem muzyki to dla niego będzie to najlepszym przeżyciem, tylko przy 2cb mała dawka duża już idzie w stronę kwasa.
Psylocybinka i 2cb top.
  • 44 / 2 / 0
Powinniśmy iść w nootropy co będą mogły uzyskać najlepszą wersję ciebie wyciągną potencjał naprawią na ile da się wadliwe geny , ultimate human
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.