Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
To jest AI. I pierdoli głupoty aż miło.
30 grudnia 2025DobryWujas pisze: @skacowanazocha Przeczytałem połowę tekstu. Początek i piszesz o 90% i mówię Ci od razu że odpuść sobie. Słyszałaś o "Chemiku", "Profesorze"? Na pewno. On wytwarzał amfetaminę 80%, ale on wytwarzał ją z BMK. Teraz nikt nie stosuje tej metody syntezy ponieważ sam BMK czy inaczej fenyloaceton jest nielegalny. Ogólnie jak ćpałem to jak znalazłem towar 45% mocy to mogłem już to ćpać, było ok. czyli ścieżka ok 100mg a ja wypierdolony w kosmos i stoją włosy na rękach.
Większość syntez daje czystość tak 'na szybko' w okolicy 70%. Po prostu tego a'oil nikt nie czyści, a to jest olej amfetaminowy który wymaga przeczyszczenia np eterem kilka razy. A tak okiem chemika zrobić destylację frakcyjną po prostu. Potem ten olej fetowy powinien być absolutnie czysty i jak najszybciej wysolony. Ponieważ będzie wysoce higroskopijny na pewno. Powinno być 97-99% czystości po takich zabiegach.
Tylko teraz pytanie. Który chemik robiący to na kilogramy będzie odpierdalał destylacje frakcyjną dla ćpunów XD.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
21 lipca 2026KombatantNocny pisze: @CloneserSztuki dawno temu próbowałeś amfy w rajchu? Bo mi się raz zdarzyło jakieś 4 lata temu, okolice dusseldorfu jakaś wiocha, była mocna w chuj ale to dalej pasta po której była tachykardia j potężna stymulka.
Moim głównym powodem zrezygnowania z ćpania bylo to że miałem dość gonienia za króliczkiem którego już nie znalazłem od 10 lat. To było mega frustrujące.
Dziś zacytowałem fragment i wyjaśniłem, jednakże post został odrzucony przez "dezinformacje, wprowadzanie w błąd". No, widocznie info od GPT jest cenniejsze na forum.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.