Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 633 / 155 / 0
Proszę cię bardzo, farmaceutyczna jest nie tylko dextro.
To jest AI. I pierdoli głupoty aż miło.
  • 5379 / 986 / 0
Tak to z czata . Ale o tych prekursorach już słyszałem wiele razy . Tu 1 lepszy sensowny post
30 grudnia 2025DobryWujas pisze:
@skacowanazocha Przeczytałem połowę tekstu. Początek i piszesz o 90% i mówię Ci od razu że odpuść sobie. Słyszałaś o "Chemiku", "Profesorze"? Na pewno. On wytwarzał amfetaminę 80%, ale on wytwarzał ją z BMK. Teraz nikt nie stosuje tej metody syntezy ponieważ sam BMK czy inaczej fenyloaceton jest nielegalny. Ogólnie jak ćpałem to jak znalazłem towar 45% mocy to mogłem już to ćpać, było ok. czyli ścieżka ok 100mg a ja wypierdolony w kosmos i stoją włosy na rękach.

Większość syntez daje czystość tak 'na szybko' w okolicy 70%. Po prostu tego a'oil nikt nie czyści, a to jest olej amfetaminowy który wymaga przeczyszczenia np eterem kilka razy. A tak okiem chemika zrobić destylację frakcyjną po prostu. Potem ten olej fetowy powinien być absolutnie czysty i jak najszybciej wysolony. Ponieważ będzie wysoce higroskopijny na pewno. Powinno być 97-99% czystości po takich zabiegach.
Tylko teraz pytanie. Który chemik robiący to na kilogramy będzie odpierdalał destylacje frakcyjną dla ćpunów XD.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 60 / 13 / 0
21 lipca 2026KombatantNocny pisze:
@CloneserSztuki dawno temu próbowałeś amfy w rajchu? Bo mi się raz zdarzyło jakieś 4 lata temu, okolice dusseldorfu jakaś wiocha, była mocna w chuj ale to dalej pasta po której była tachykardia j potężna stymulka.
Moim głównym powodem zrezygnowania z ćpania bylo to że miałem dość gonienia za króliczkiem którego już nie znalazłem od 10 lat. To było mega frustrujące.
ja tez kiedys dostalem amfe z niemiec od ziomka, ktory zaczepil tirowca na cpnie. rzeczywiscie niemiecki speed wykurwial papcie. a co do kroliczka - tak samo. nawet meth nie sprawia mi az takiej przyjemnosci zeby branie bylo tego warte. jutro 2 tygodnie mijaja od ostatniej sciepki %-D i edytuje post odnoszac sie do prekursora - gdzies w jakiejs ksiazce wyczytalem ze te BMK jeszcze przez jakis czas glownie przywozone bylo z Ukrainy/Białorusi (wspominali o wschodzie.
  • 22 / 3 / 0
@mmigotka

Dziś zacytowałem fragment i wyjaśniłem, jednakże post został odrzucony przez "dezinformacje, wprowadzanie w błąd". No, widocznie info od GPT jest cenniejsze na forum.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.