Dość już o mnie, mam sytuacje w której znajomi nabili mi wysokiej jakości a - pvp nie wiedząc że nie palę, po lekkim podgrzaniu tematu i przemycia lufki wodą mam lekko brązowy rozstwor mimo że temat był przezroczysty jak kryształowa popielniczka twojej babci, czy mogę dostać pirogena lub coś gorszego strzelając iv ten przypalony roztwór? Filtrowałem już z 3 razy tą wodę
Jak brak większego obrzęku to diklo plus jeśli masz jeszcze zaczerwienie/ślad po iniekcji to możesz aloesem traktować.
Czasem bąbel wyskoczył , dłonie mam popuchnięte jakbym miał jakieś stłuczenie . Jestem pokaleczony dosyć wiele siniaków No i te ręce są miejscami popuchnięte ..
Co zapobiegawczo mogę zastosować ? Cykam się ze sobie coś narobiłem !
12 sierpnia 2026WithoutSoul pisze: Siema 10 dni temu podałem metę domięśniowo i od tego czasu bardzo boli mnie udo,ledwo co chodzę,ból się zmniejsza ale wolno,czym to smarować?diklofenak ok?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.