- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
one by one we will take you
Ja lubię od czasu to zmiksować benzo z pregą. Benzo dzialają na mnie generalnie stymulująco i przeciwlękowo, ale nie dają euforii, którą z kolei prega mi daje (jak nie jest zażywana długo w ciągu i dużuch dawkach). Testowałem pregę w dawkach od 450 do 900 w zależnosci od aktualnego setupu innych rzeczy (głównie jakie SSRI leci no i czy sama prega nie była zażywana długo w ciągu, na GAD mam m.in generalnie 3 x 150 mg pregi zaordynowane, ale nie zawsze z tego zalecenia korzystam. I czy jestem w ciągu na benzo, które u mnie trwają 3 - 4 tygodni i wypadają średnio co 3 - 4 miesiące). Więc testowslem mix pregi z:
- 0,5 do 2 mg alpry
- 1 do 2,5 mg Lorafenu
- 5 do 20 mg diazepamu
- 0,5 do 2 mg clonazepamu
I przy mojej tolerancji na benzo i pregę połączenia te oceniam pozytywnie. Acz jak wcześniej wspominałem, niebagatelne znaczenia mają uwarunkowania osobnicze.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.