Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
hejka! jakies 11 godzin temu zjadlam 400mg MDMA w krysztale. teraz tak jakby opada mi kacik po prawej stronie?? bo jestem w stanie sie usmiechnac, ale po prostu drzy mi caly polik i jest to dosyc wymagajace. poza tym czuje takie oslabienie w prawej rece i nodze. nie wiem czy to udar, czy to jednak zignorowac. prosze o pomoc!!
  • 5373 / 961 / 0
Karetka. Udar prawdopodobnie.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 935 / 166 / 0
Po karetkę dzwoń, to są objawy udaru
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 40 / 2 / 0
Od razu karetka klasyczny udar
Powinniśmy iść w nootropy co będą mogły uzyskać najlepszą wersję ciebie wyciągną potencjał naprawią na ile da się wadliwe geny , ultimate human
  • 78 / 6 / 0
@zuz3la Dałabyś informację zwrotną czy to w końcu był udar. Może to będzie przestroga dla innych
  • 1 / / 0
Zażyłem rano 0.5-0.6 g Babki doustnie i w ciągu dnia o 7 rano linę z 0.15 kr i 2 godziny późnej 0.15kr resztę dnia nic i teraz mam taki ból zolodka zawroty głowy wogule miałem jak wstawałem takie bardzo długie mroczki jakbym miał aktualnie od 30 minuty strzasznue mi cieżko oddychać mówić co kolwiek zrobić nawet zabrać wdech serce wali jak pojebane a twarz jak zombie zesztywniała
  • 101 / 21 / 0
Ewidentnie puls osiągnął niebezpieczną wartość i stąd takie objawy. Jeśli nie masz czym uspokoić pracy serca, a objawy utrzymują się przez długi czas dzwoń po karetkę, lub taksówką na SOR.
  • 1 / / 0
Drętwiała mi cała lewa stopa rozmazuje mi się przed oczami w chuj mi bije serce skacze mi lewy kącik wargi nie wiem co robić i z mówieniem się przecinam i z koncentracją nie wiem gdzie jestem
  • 1 / / 0
Zdrętwiała mi całą twarz nie czuję nic i dała kotarką takie prowienie i delkitafnie się rozmazuje w oczach mi
  • 6 / / 0
Jak wyżej sor
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.