uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 12798 / 2488 / 0
Miesiąc to wg. mnie strasznie długo. Automaty trzymam max 7 dni, a sezony w sumie też : ) Dużo razy wkładałem też kiełek na spocie. Im szybciej, tym lepiej moim zdaniem. Tylko ja startuję na początku czerwca, kiedy już się da.

Ja kiełkuję mocząc 8-12h, po czym zazwyczaj na mokry ręcznik papierowy, albo do ziemi. Obie wersje póki co bez żadnych niespodzianek. Też zakładam worek na kubeczek z ziemią i też zamawiam od PP.
W zasadzie nie robisz nic niewłaściwie.
Pytanie jeszcze jakiej ziemi używasz, jak głęboko wsadzasz pestki i w jakiej temperaturze mniej więcej odbywa się kiełkowanie.
Możliwe, że dostała Ci się jakaś albo stara, albo niedojrzała partia - ciężko powiedzieć. P1 nie jest już pewnie tak chodliwą pestką jak kiedyś (tylko strzelam) i dostałeś z jakiś starych czasów. Można tylko spekulować...
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.