Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
31 grudnia 2025adm777000 pisze: Wypiłem 500ml w 2 tyg co daje 40 ml dziennie. 20 tabl baklo 25mg nie niweluje odstawki. Nie bierzcie tego gowna
Bo to brzmi jak zatrzymanie akcji serca czy inny zawał na odstawce.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
13 lutego 2026slodkapszczolka pisze:Przeczytaj jeszcze raz co napisałeś. Pretensje możesz mieć tylko do siebie.31 grudnia 2025adm777000 pisze: Wypiłem 500ml w 2 tyg co daje 40 ml dziennie. 20 tabl baklo 25mg nie niweluje odstawki. Nie bierzcie tego gowna
Koledzy, BDO da coś przy odstawianiu opio?
02 lipca 2026CrazzyX56 pisze: Siemanko wiecie może jak odmierzać BDO bez strzykawy trudno dostępna u mnie a zamówiłem sobie i wlałem 3 średnie króle tego rozpucha i co czuje to lekkie uspokojenie i senność ? Nic więcej mam chęć dorzucić
No chyba że mieszkasz w jakimś kraju z dziwnymi restrykcjami.
Ja z doświadczenia wiem o jestem tego pewien, za mała lyz łyżeczka mieści trzy mililitry.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.