Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1065 / 316 / 5
31 grudnia 2025adm777000 pisze:
Wypiłem 500ml w 2 tyg co daje 40 ml dziennie. 20 tabl baklo 25mg nie niweluje odstawki. Nie bierzcie tego gowna
Z zawodowej ciekawości, przeżyłeś?
Bo to brzmi jak zatrzymanie akcji serca czy inny zawał na odstawce.
Spoiler:
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 5975 / 1234 / 43
13 lutego 2026slodkapszczolka pisze:
31 grudnia 2025adm777000 pisze:
Wypiłem 500ml w 2 tyg co daje 40 ml dziennie. 20 tabl baklo 25mg nie niweluje odstawki. Nie bierzcie tego gowna
Przeczytaj jeszcze raz co napisałeś. Pretensje możesz mieć tylko do siebie.

Koledzy, BDO da coś przy odstawianiu opio?
Można się tym usypiać.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
Siemanko wiecie może jak odmierzać BDO bez strzykawy trudno dostępna u mnie a zamówiłem sobie i wlałem 3 średnie króle tego rozpucha i co czuje to lekkie uspokojenie i senność ? Nic więcej mam chęć dorzucić
  • 5330 / 956 / 0
W każdej aptece kupisz strzykawek, jak to trudno dostępna 🤣? Rozumiem że możesz gdzieś na wsi mieszkać... Wsiądź nawet na rower i dla zdrowotności i zmyśla gratyfikacji sobie przejedź do tej aptek ile możesz mieć max 20km? Chyba ze mieszkasz na jakimś totalnym odludziu... Nie ryzykuje odmierzając na oko, nie mam pomysłu czym, ale po prostu dla własnego dobra i bezpieczeństwa jedz do apteki!
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 358 / 44 / 0
dzisiajCrazzyX56 pisze:
Siemanko wiecie może jak odmierzać BDO bez strzykawy trudno dostępna u mnie a zamówiłem sobie i wlałem 3 średnie króle tego rozpucha i co czuje to lekkie uspokojenie i senność ? Nic więcej mam chęć dorzucić
Co ty kurwa w muchosrańsku mieszkasz że strzykawki trudno dostępne? W każdej aptece kupisz za 20-50 groszy sztuka, a jedna wystarczy na kilka dni zanim przestanie być szczelna.
No chyba że mieszkasz w jakimś kraju z dziwnymi restrykcjami.
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina