Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 112 / 19 / 0
Ja mam masakryczne lęki, bo brałem benzo 9 lat, teraz 1.5 roku czysty od tego gówna, a to dlatego, że mam puls 135-140 w stanie spoczynku przez nadużywanie fety i alko, to swoje zrobiło, cenię sobie ten lek, bo skutecznie zbija mi puls, a także chociaż odrobinke zmniejsza moje lęki.
Dawka dobowa 120 mg
  • 44 / 3 / 0
Na mnie on w ogóle teraz nie działa. Jak dostałem go na początku to uspokoił serducho, bo czułem silne bicie. Brałem 3 razy dziennie, dwie tabletki po 10mg przez miesiąc.Przestałem brać z dnia na dzień, gdy serce się uspokoiło. Jednak w portfelu zawsze go nosze na czarną godzine.
  • 87 / 8 / 0
Też się dziwiłem że beta bloker od psychiatry i rzeczywiście trafiła miałem lekkie nad ciśnienie ale tutaj bardziej chodziło o somaty, pocenie dłoni i nerwobóle. 10 mg 1 1 1,i naprawdę odrazu po rozpuszczeniu się w ustach czuć falę spokoju przechodząca przez ciało.
  • 15 / 1 / 0
Witam czy Propanol dostane bez problemu u DOktorka?lub jakis przeciwdrgawkowy lek?mam jakies problemy na tle nerwoym i czesto rece mi sie tzresa..a Neurologo jak to na nfz najwczesniej w Sierpniu takze lipa zdeka.
https://hyperreal_upp
  • 554 / 138 / 0
dostaniesz spokojnie, byle z sercem nie było przeciwwskazań i ciśnieniem niskim.
  • 64 / 2 / 0
Czy propranolol hamuje potliwosc i w jakich dawkach ?
  • 4 / / 0
Nie wydaje mi sie. Biore 100mg dziennie i poce sie tak jak bez niego. Ostatnio byly upaly 30 stopni i po 10 minut sprzatania mieszkania bylem spocony jak krolik.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.