19 maja 2026Ukurwiony420 pisze: @Poluska i jak tam faza po przerwie? I że kurwa rok juś kinął prawie jak nie gezejesz.... Pojebane, czas szybko leci. A odpowiadając na twoje pytanie, to mi po opio też robią się trochę czerwone gały, zaschnięte gardło i suchość w nosie.
I do them drugs to stop the f-food cravings
~Lana Del Rey "Boarding school"
Jeśli przez pracę chce się ćpać to ją zmień. Pracy jest sporo, w końcu trafisz na taką która ci się spodoba ;)
Polecam, moje życie znacznie zyskało na jakości odkąd robię to co lubię.
I do them drugs to stop the f-food cravings
~Lana Del Rey "Boarding school"
Nie dość, że działa dużo lepiej wychodzi ekonomiczniej, to jeszcze o ile mniej skutków ubocznych. Po kodzie miałem między innymi:
-Problemy z zaśnięciem
-Paraliże przysenne
-Bóle brzucha
No i te jebane napady padaczkowe...
Po oxy nie mam żadnego z powyższych hah. Jedyny minus, że tolerka na to nie rośnie, tylko zapierdala.
W sumie to helupy spróbowałem 2 razy po 1g i jakoś mnie do niej nie ciągnie, ale w oxy się chyba zakochałem
Zamiast sobie fajnie przynoddowac to nie dość że człowiek pobudzony to jak już przyśnie to demony mu na klatę siadają a jak się obudzi to już po fazie całkiem.
A potem jeszcze nie jeden sukub bawi się z nami analnie .
Najlepsze to było PST. Po tym były noddy jak trzeba.
Można było tak cała noc przenoddowac bo to było przyjemne .
W sumie z tych wszystkich opio to PST było najlepsze . Chowają się helupy , morfiny , oksykondony
Szkoda ze nie idzie dostać.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina