Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Jak uniknąć publicznych noddów i ćpuńskiej dekonspiracji
Pijąc kawę/energetyki
65
13%
Zażywając stymulanty
38
8%
Próbując na siłę trzymać otwarte oczy i prostą postawę
25
5%
Polewając się zimną wodą
5
1%
Sprawiając sobie ból
9
2%
Uprawiając sport
25
5%
Tłumacząc się zmęczeniem/lekami przysypiać na legalu
107
22%
Nie wychodząc z domu
174
35%
Dużo mówiąc
10
2%
Wykonując dużo ruchów i mrugnięć
8
2%
Żując gumę
18
4%
Inne
10
2%

Liczba głosów: 494

ODPOWIEDZ
  • 358 / 44 / 0
4 dzień na trzeźwo, skręt dzisiaj już jest (chyba) słabszy niż wczoraj co mnie cieszy, tylko ten jebany craving...
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 112 / 9 / 0
19 maja 2026Ukurwiony420 pisze:
@Poluska i jak tam faza po przerwie? I że kurwa rok juś kinął prawie jak nie gezejesz.... Pojebane, czas szybko leci. A odpowiadając na twoje pytanie, to mi po opio też robią się trochę czerwone gały, zaschnięte gardło i suchość w nosie.
Przez ta niedorobiona chujowa prace nie mam na to czasu i mnie to boli, bo przez nia mi sie chce cpac, ale nie moge bo musze do niej isc (WIEM, DZIEN PRZED BOZYM CIALEM ZAJEBAC MOZNA) i minelo mi 8 miesiecy przedwczoraj hah
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 358 / 44 / 0
@Poluska
Jeśli przez pracę chce się ćpać to ją zmień. Pracy jest sporo, w końcu trafisz na taką która ci się spodoba ;)
Polecam, moje życie znacznie zyskało na jakości odkąd robię to co lubię.
  • 112 / 9 / 0
Z upragnieniem szukam nowej. Dodatkowo chyba na serio zaczne sie uczyć XD. Zdac tego technika informatyka w calosci, jakies kursy dorobic i wyrwac staz i git. Jak przezyje do konca umowy to bedzie dobrze. Przycpam se kiedys przy okazji, bo tesknie za kodeinka jak za dziecinstwem:(

• 358 / 44 / 0
Jebać tą kode, oxy to klasa sama w sobie w porównaniu do tego %-D
Nie dość, że działa dużo lepiej wychodzi ekonomiczniej, to jeszcze o ile mniej skutków ubocznych. Po kodzie miałem między innymi:
-Problemy z zaśnięciem
-Paraliże przysenne
-Bóle brzucha
No i te jebane napady padaczkowe...
Po oxy nie mam żadnego z powyższych hah. Jedyny minus, że tolerka na to nie rośnie, tylko zapierdala.
W sumie to helupy spróbowałem 2 razy po 1g i jakoś mnie do niej nie ciągnie, ale w oxy się chyba zakochałem %-D I ta łatwość użycia, no cudownie.
  • 5356 / 974 / 0
No po kodzie te paraliże przejebane są.
Zamiast sobie fajnie przynoddowac to nie dość że człowiek pobudzony to jak już przyśnie to demony mu na klatę siadają a jak się obudzi to już po fazie całkiem.
A potem jeszcze nie jeden sukub bawi się z nami analnie .
Najlepsze to było PST. Po tym były noddy jak trzeba.
Można było tak cała noc przenoddowac bo to było przyjemne .
W sumie z tych wszystkich opio to PST było najlepsze . Chowają się helupy , morfiny , oksykondony
Szkoda ze nie idzie dostać.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 358 / 44 / 0
Pokarało mnie to oxy... Jednak też powoduje u mnie ataki padaczki, zarzucilem 5 dnia ciągu 80mg i jakoś po 2,5 godziny kolejne 80, usnąłem, obudziłem się o 23 i atak, reszta wylądowała w kiblu, podobnież nigdy mną aż tak nie telepało.
  • 1524 / 392 / 13
ugrzalem pizde dwiema pakami kody, wchodzi wyjątkowo kojąco po dobrze wykonanej robocie, mógłbym w sumie mieć wyjebane graty na te tyrke i leżeć kołami do góry nawet i do końca roku ale jednak nieeksploatowany czołg nie ma żadnego pożytku, jeszcze nadejdą czasy wojny i wjedzie nowszy model, pomalutku trza robić jakiś upgrade i toczyć dalej życie na gąsienicach
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 112 / 9 / 0
gadałam ze znajomym o kodeinie i jebany zgadł, że w torebce z hello kitty mam dwie paczki kody. On mnie zna za dobrze jebaniutki XDD

• 1524 / 392 / 13
jak na ironię to mekka ćpunów jaką jest holandia skutecznie mnie od kody uchroniła
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina