Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
Nie jestem pewna czy ma to się tak samo do kokainy - ale amfetaminę bardzo dobrze jest trzymać w bardzo niskich temperaturach - lodówce chociażby.
Miałem ostatnio dwa różne sorty od dwóch różnych osób. Po kilkunastu bumpach później zacząłem się strasznie pocić. Nigdy wcześniej się tak nie pociłem. Co to mogło być? Czy to te sorty były jakieś nie takie czy to organizm dawał mi znać? Spotkał się ktoś z takim czymś?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.