4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
hejka, hej, rzucam takie pytanie, mam nadzieję ze nie w eter:)))
sluchajcie misie, bo zebralo mnie na rozkminy podczas detoksu, mianowicie kiedys mialam stycznosc z ketonami wszelakiej masci, oczywiście wszystko okreslane bylo jako mefedron, bez roznicy jakie tam odbywały sie wiazania substancji i inne takie chemiczne szczegóły. Ogólnie to zawsze najlepszy haj i przezycia intymne byly po snieznobialym prochu, ktory mienił sie niesamowicie, zabawa nie do opisania. Poxniej z racji, ze z okazji świąt niebiescy zaczeli robić czystki zostal mi niesprawdzony produkt, potocznie nazywany takim spod bramy. No i zaczęło się, zamiast fazy chodziłam wkurwiona ale w tempie x2, moze x4 nawet. Szybka jak natychmiast, ale spięta i wiecznie wkurwiona, a potem zjazd jak cholera. Ten pierwszy śnieżek byl emaptogenny do tego stopnia ze zaczely mi sie moje kolezanki podobac XDDD whatever, a to drugie... smierdzialo kuweta mojego kota, no i to co wyżej, syf straszny. Ostatnio robilam research tu i owdzie i prawie kazdy (o ile to nie wyjebowicz z solami do kąpieli) ma ten zolty syf. Czy jest w ogole to białe cudenko mozliwe wyrwac w PL jeszcze? Czy zostaje mi wyjazd do NL za chlebem i za mefem? XDDD eghhh plus dodam ze kończę kuracje tym gownem typu ssri, bo w sumie gitara gra, leki nie pomogły, ale daly sygnal ze to glownie mysli niz chemia u mnie nie grała i tu rodzi sie moje pytanie, ile bym musiala poczekac po farmakoterapii zeby zadzialalo tak jak trzeba?
  • 5258 / 943 / 0
@ketoniara zainteresuj się vendorami w internecie, są nawet w clearnecie i mają porządny materiał, kupowanie na ulicy kończy się żarciem syfu :)

Jak chcesz to zapytaj w odpowiednim temacie i dziale s+ to dam Ci konkretny namiar, pozdro.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 1959 / 454 / 4
11 czerwca 2026ketoniara pisze:
hejka, hej, rzucam takie pytanie, mam nadzieję ze nie w eter:)))
sluchajcie misie, bo zebralo mnie na rozkminy podczas detoksu, mianowicie kiedys mialam stycznosc z ketonami wszelakiej masci, oczywiście wszystko okreslane bylo jako mefedron, bez roznicy jakie tam odbywały sie wiazania substancji i inne takie chemiczne szczegóły. Ogólnie to zawsze najlepszy haj i przezycia intymne byly po snieznobialym prochu, ktory mienił sie niesamowicie, zabawa nie do opisania. Poxniej z racji, ze z okazji świąt niebiescy zaczeli robić czystki zostal mi niesprawdzony produkt, potocznie nazywany takim spod bramy. No i zaczęło się, zamiast fazy chodziłam wkurwiona ale w tempie x2, moze x4 nawet. Szybka jak natychmiast, ale spięta i wiecznie wkurwiona, a potem zjazd jak cholera. Ten pierwszy śnieżek byl emaptogenny do tego stopnia ze zaczely mi sie moje kolezanki podobac XDDD whatever, a to drugie... smierdzialo kuweta mojego kota, no i to co wyżej, syf straszny. Ostatnio robilam research tu i owdzie i prawie kazdy (o ile to nie wyjebowicz z solami do kąpieli) ma ten zolty syf. Czy jest w ogole to białe cudenko mozliwe wyrwac w PL jeszcze? Czy zostaje mi wyjazd do NL za chlebem i za mefem? XDDD eghhh plus dodam ze kończę kuracje tym gownem typu ssri, bo w sumie gitara gra, leki nie pomogły, ale daly sygnal ze to glownie mysli niz chemia u mnie nie grała i tu rodzi sie moje pytanie, ile bym musiala poczekac po farmakoterapii zeby zadzialalo tak jak trzeba?
czyli dorwałaś 3CMC... zazwyczaj mleczne, lub bardziej żółtawe kosteczki lodu
śmierdzi, daremnie się kruszy, mocno speeduje, jak faza schodzi to wkurw i paranoje, wszystko by się zgadzało

a śnieznobiały pył to był pewnie Hexen... jak vendor ogarnie dobrze producenta własnie wystę;puje w takim mikropuszystym puszku swiecącym, a libido potrafi wywalić tak, że bardzo możliwe, że koleżanka Ci się spodobała. Oczywiście mogę się mylić, są to tylko luźne sugestie po tym co opisujesz.
DXM
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.