4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
hejka, hej, rzucam takie pytanie, mam nadzieję ze nie w eter:)))
sluchajcie misie, bo zebralo mnie na rozkminy podczas detoksu, mianowicie kiedys mialam stycznosc z ketonami wszelakiej masci, oczywiście wszystko okreslane bylo jako mefedron, bez roznicy jakie tam odbywały sie wiazania substancji i inne takie chemiczne szczegóły. Ogólnie to zawsze najlepszy haj i przezycia intymne byly po snieznobialym prochu, ktory mienił sie niesamowicie, zabawa nie do opisania. Poxniej z racji, ze z okazji świąt niebiescy zaczeli robić czystki zostal mi niesprawdzony produkt, potocznie nazywany takim spod bramy. No i zaczęło się, zamiast fazy chodziłam wkurwiona ale w tempie x2, moze x4 nawet. Szybka jak natychmiast, ale spięta i wiecznie wkurwiona, a potem zjazd jak cholera. Ten pierwszy śnieżek byl emaptogenny do tego stopnia ze zaczely mi sie moje kolezanki podobac XDDD whatever, a to drugie... smierdzialo kuweta mojego kota, no i to co wyżej, syf straszny. Ostatnio robilam research tu i owdzie i prawie kazdy (o ile to nie wyjebowicz z solami do kąpieli) ma ten zolty syf. Czy jest w ogole to białe cudenko mozliwe wyrwac w PL jeszcze? Czy zostaje mi wyjazd do NL za chlebem i za mefem? XDDD eghhh plus dodam ze kończę kuracje tym gownem typu ssri, bo w sumie gitara gra, leki nie pomogły, ale daly sygnal ze to glownie mysli niz chemia u mnie nie grała i tu rodzi sie moje pytanie, ile bym musiala poczekac po farmakoterapii zeby zadzialalo tak jak trzeba?
  • 5281 / 947 / 0
@ketoniara zainteresuj się vendorami w internecie, są nawet w clearnecie i mają porządny materiał, kupowanie na ulicy kończy się żarciem syfu :)

Jak chcesz to zapytaj w odpowiednim temacie i dziale s+ to dam Ci konkretny namiar, pozdro.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 1961 / 454 / 4
11 czerwca 2026ketoniara pisze:
hejka, hej, rzucam takie pytanie, mam nadzieję ze nie w eter:)))
sluchajcie misie, bo zebralo mnie na rozkminy podczas detoksu, mianowicie kiedys mialam stycznosc z ketonami wszelakiej masci, oczywiście wszystko okreslane bylo jako mefedron, bez roznicy jakie tam odbywały sie wiazania substancji i inne takie chemiczne szczegóły. Ogólnie to zawsze najlepszy haj i przezycia intymne byly po snieznobialym prochu, ktory mienił sie niesamowicie, zabawa nie do opisania. Poxniej z racji, ze z okazji świąt niebiescy zaczeli robić czystki zostal mi niesprawdzony produkt, potocznie nazywany takim spod bramy. No i zaczęło się, zamiast fazy chodziłam wkurwiona ale w tempie x2, moze x4 nawet. Szybka jak natychmiast, ale spięta i wiecznie wkurwiona, a potem zjazd jak cholera. Ten pierwszy śnieżek byl emaptogenny do tego stopnia ze zaczely mi sie moje kolezanki podobac XDDD whatever, a to drugie... smierdzialo kuweta mojego kota, no i to co wyżej, syf straszny. Ostatnio robilam research tu i owdzie i prawie kazdy (o ile to nie wyjebowicz z solami do kąpieli) ma ten zolty syf. Czy jest w ogole to białe cudenko mozliwe wyrwac w PL jeszcze? Czy zostaje mi wyjazd do NL za chlebem i za mefem? XDDD eghhh plus dodam ze kończę kuracje tym gownem typu ssri, bo w sumie gitara gra, leki nie pomogły, ale daly sygnal ze to glownie mysli niz chemia u mnie nie grała i tu rodzi sie moje pytanie, ile bym musiala poczekac po farmakoterapii zeby zadzialalo tak jak trzeba?
czyli dorwałaś 3CMC... zazwyczaj mleczne, lub bardziej żółtawe kosteczki lodu
śmierdzi, daremnie się kruszy, mocno speeduje, jak faza schodzi to wkurw i paranoje, wszystko by się zgadzało

a śnieznobiały pył to był pewnie Hexen... jak vendor ogarnie dobrze producenta własnie wystę;puje w takim mikropuszystym puszku swiecącym, a libido potrafi wywalić tak, że bardzo możliwe, że koleżanka Ci się spodobała. Oczywiście mogę się mylić, są to tylko luźne sugestie po tym co opisujesz.
DXM
  • 1 / / 0
Hej hej, pytanko, co zrobić jeśli po jakiejś 10 kresce mega słabo zaczynam czuć mimo że cały czas z każdą kreską zwiększam ilość przyjmowanych mg i pod koniec biorę już duże kreski a czuje tylko stymulację bez eufo, co polecacie zrobić aby nadal czuć takie eufo jak przy pierwszych kreskach

fuzja ncux

Co jest jeszcze oprócz mefa po czym poczuje taką mocną rozpierającą euforię
  • 68 / 17 / 0
Oprócz mefa euforia jest po MDMA tyle ze MDMA nie bierze sie czesciej niz raz na miesiac albo jeszcze rzadziej. Poza snem i odżywieniem organizmu niewiele pomożesz na to zeby kreski działały dalej tak samo mocno. Zadbaj o to żeby śluzówka nosa byla w dobrej kondycji bo to wspomaga wchłanianie, wydmuchuj nos po każdej kresce kiedy juz poczujesz jak faza nie "kopie" tylko sie ustabilizowała i poczujesz spływ, nie ma sensu tego kisić w nosie dłużej. Dodatkowo kup sobie irigasin i przeplukuj nos od czasu do czasu, to również wspomoże wchłanianie. A przed sniffem psikaj solą fizjologiczną by nawilżyć sluzowke, to również wspomaga lepsze wchłanianie tematu a po kilkunastu kreskach ta funkcja nosa kuleje.
:nos: dzieki [h] za moje M <3 :nos:
  • 88 / 15 / 0
@Liv555 Redukcja szkód wspomniana wyżej nie będzie miała wpływu na odczucia po 10 kresce podczas jednego posiedzenia. Mózg broni się przed zalewem neuroprzekaźnikami serotoniny oraz dopaminy. Dochodzi do desensytyzacji receptorów aby uniknąć przebodźcowania, co jest naturalnym mechanizmem obronnym mózgu.

Zwiększanie dawki w niczym nie pomoże, tylko doprowadzi do zatrucia, albo jeszcze gorzej do przedawkowania, jeśli nie wciśniesz hamulca w odpowiednim czasie. Ogólnie taki schemat ćpania jest głupotą i wielu przekonało się o tym samemu, a dowodów nie brakuje na forum.

Rada? Przestaje klepać, odstawiasz worek. Wiem, że jest to niewyobrażalnie trudne do zrealizowania, ale innego sposobu nie ma moim zdaniem. Znaczy się jest pewna metoda, która prowadzi najczęściej do psychozy albo zgonu, tylko ode mnie jej nie poznasz.
  • 1740 / 525 / 2
@troopaoftomorrow
jeśli twierdzisz, że płukanie zatok, czy dbanie o nawilżoną śluzówkę nosa jest bezsensowna nawet po 10 kresce podczas jednego posiedzenia, to w tym momencie powinienem Ci wlepić warna za dezinformacje.

Potraktuj to jako słowne ostrzeżenie.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 88 / 15 / 0
@Merx Oprócz nawilżenia samej śluzówki nie uważam żeby to był kluczowy czynnik. Chyba możemy się zgodzić, że po dziesiątej dorzutce, gdzie każda kolejna jest większa, wilgotna śluzówka nie jest kluczowa? Pytanie nie było o harm reduction, przynajmniej ja tak to odebrałem.

Większym zagrożeniem jest, jeśli osoba po przeczytaniu o tym pomyśli sobie, że dzięki płukaniu nosa będzie mogła przeciągać zabawę do upadku. Kilkanaście kresek, jak to ujęła xkwikx jest nierozsądne i bardziej niebezpieczne od praktykowania umiaru.

Dodam, że jestem jak najbardziej za dbaniem o zdrowie nosa i zatok i często o tym sam wspominam, ale to nie jest dział prozdrowotny forum.
  • 4 / / 0
Mefka przestała klepać po kilkunastym lajnie. Nie wolno ci powiedziec że płukanie nosa nie ma raczej tutaj sensu, bo nie klepnie i tak, albowiem ocierasz się o warna. Hyperreal 2k26
  • 1961 / 454 / 4
@Liv555 weź sobie uwagi kolegów, którzy pisali wyżej nademną do serca - nie ma sensu w to brnąć. To właśnie zgubna zaleta mefedronu... lecisz do końca nie patrząc na konsekwencje, zapominając o higienie nosa, jedzeniu czy nawet piciu, które w dużej mierze Ciebie niszczy.

Gdyby jednak na siłę Ci coś doradzić, skoro juz przez nos nie klepie. Usyp sobie 200mg rozpuść w czymś słodkim ( przy okazji uzupoełnisz trochę cukru we krwi ) i wypij ... uwierz mi, że z jelit faza Cię może mocno zaskoczyć, i na upartego jeszcze wyciśniesz trochę euforii stamtąd.

Tak czy inaczej jeśli już dorzutki nie kopią czas wyłączyć imprezę, coś zjeść, wypić, i się przespać - i najwyżej poprawić resztę nastepnego dnia. Jest to trudne jak cholera ale nie ma sensu się truć - bo to właśnie robisz smyrając teraz towar który w sumie nic już nie daje, prócz przebodźcowania, które będziesz leczył tygodniami.
DXM
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.