ODPOWIEDZ
  • 318 / 75 / 0
28 maja 2026london5 pisze:
Panowie i Panie, golcie pachy, lato nadchodzi, niestety.
Ja nie gole, pierdole uważam że dobrze mi z tym smaruje Old Spice, żeby unikać soli aluminium i tyle. Może to być uciążliwe jak ktoś ma pod pachami krzaki ale ja nie mam także pierdole nie gole. Starczy, że jaja gole i strzybe dywan:D
and its going to suck.
It's not going to be fun.
  • 5924 / 1223 / 43
Co używacie do mycia twarzy ? Ja stosuję kilka razy szare mydło, a co trzy dni peeling do twarzy. Nie wspomnę też o kremach do twarzy, preferuje takie 60+.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 904 / 159 / 0
@london5 używaj delikatnych, bezzapachowych najlepiej emulsji. Jeśli coś jest przeznaczone do twarzy i ma zapach nie wiem, truskawki to już oznacza, że jest w tym chemia. Oprócz słynnego Cetaphilu jest masa fajnych i korzystnych cenowo produktów. Ja używam np tego:

https://www.hebe.pl/bielenda-delikatna- ... 59599.html

U mnie się super sprawdza. Dobre produkty do mycia twarzy nie pienią się, nie mają zapachu ani koloru(są przeźroczyste lub delikatnie białe/perłowe)

A jak chcesz coś pilingującego z kwasami do mycia twarzy polecam to:

https://www.rossmann.pl/Produkt/Peeling ... suT1pDg7BN

Tanie, dobre, skuteczne.
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 5924 / 1223 / 43
Heh, no tak, po zapachu. Tylko ja po udarze straciłem całkowicie i na stałe zmysł węchu.

A potem się dziwicie się, że ja wyglądam, jak wyglądam. Zęby tez mam wszystkie, a także dwa więcej. Pomimo takiego stażu. Trzeba dbać o siebie.
  • 904 / 159 / 0
Bierz to, co Ci poleciłam. Zobaczysz, że dobre będzie na skórę twarzy :)
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 5924 / 1223 / 43
No to ja odbije pałeczkę.

Od jakiegoś czasu stosuje na przemian z innymi pastami, tę oto niewielką tubkę, ekstraktu pasty do zębów. Jest świetna.
Do tego płyn do płukania ust, i można świat doganiać.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 318 / 75 / 0
Co to za shit Ile to kosztuje? Weź paste z lodla colgate triactive za dyche. Ma fluor ale ma mieć tylko używaj tyle co ziarno grochu albo mniej. Po wypłucz dobrze usta fluor to syfwco zabija wszystko a dawka z ziarna grochu to lajt nie zaszkodzi nikomu. Ta pasta ma ogóle zielony pasek czyli jest w większości naturalna.
Plyny do plykania ust to zbędny temat kiedyś ludzie nie używali i do dziś nie używają a nic się nie dzieje. Żeby to wapń jak o to nie dbasz to nie dziw się że siadają a jak wypierdalasz słodkie to już w ogóle nawet pasta i plyn nic nie da.
and its going to suck.
It's not going to be fun.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.