28 maja 2026london5 pisze: Panowie i Panie, golcie pachy, lato nadchodzi, niestety.
It's not going to be fun.
https://www.hebe.pl/bielenda-delikatna- ... 59599.html
U mnie się super sprawdza. Dobre produkty do mycia twarzy nie pienią się, nie mają zapachu ani koloru(są przeźroczyste lub delikatnie białe/perłowe)
A jak chcesz coś pilingującego z kwasami do mycia twarzy polecam to:
https://www.rossmann.pl/Produkt/Peeling ... suT1pDg7BN
Tanie, dobre, skuteczne.
A potem się dziwicie się, że ja wyglądam, jak wyglądam. Zęby tez mam wszystkie, a także dwa więcej. Pomimo takiego stażu. Trzeba dbać o siebie.
Od jakiegoś czasu stosuje na przemian z innymi pastami, tę oto niewielką tubkę, ekstraktu pasty do zębów. Jest świetna.
Do tego płyn do płukania ust, i można świat doganiać.
Plyny do plykania ust to zbędny temat kiedyś ludzie nie używali i do dziś nie używają a nic się nie dzieje. Żeby to wapń jak o to nie dbasz to nie dziw się że siadają a jak wypierdalasz słodkie to już w ogóle nawet pasta i plyn nic nie da.
It's not going to be fun.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.