...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 25 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: fidelc »
Ja zamierzam nie cpac i nie pic do konca wakacxji. Po alkoholu sie kurewsko czyje na drugi dzien mam zjebanego kaca, wiec bez problemu przestyane pic. Gorzej z dragami bardzo mnie one kuszą
W piekle diabeł jest postacią pozytywną.
  • 7 / / 0
pij mniej - mniejszy kac, wal dragi - do konca wakcji

nastepny...
Uwaga! Użytkownik aurelian nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 118 / 6 / 0
kurwa, wasze posty uswiadomily mi jak proste stalo sie moje zycie odkat rzucilem dragi. od dawna sie nad tym nie zastanawialem. szybko zapomina sie o tym co niefajne. teraz widze, ze to jednak zajebiscie fajnie obudzic sie rano wo dobrej formie, z pieniedzmi w kieszeni i ruszyć na do pracy z głową pełną malutkich, zwykłych codziennych problemów. hahaha. sorrry, ale niektórzy z was swoja dupną sytuacja poprawiliście mi humor.
Uwaga! Użytkownik Camilleri nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 6 / 0
hehe coś Cię chyba tutaj dawno nie było lub zdaje mi się? ;-)
  • 118 / 6 / 0
no, chyba z rok tu nie wchodzilem
przyjemnie zobaczyc znajome nick, ale raczej nie bede pojawial sie tu czesto, bo jeszcze mi ochota wroci, a tego bym nie chcial :)
dlaczego forum dziala tak masakrycznie wolno?
Uwaga! Użytkownik Camilleri nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
Camilleri pisze:
dlaczego forum dziala tak masakrycznie wolno?
my się tym nie przejmujemy bo ćpamy
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 617 / 5 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
Ćpająca rasa, to lepsza rasa.Rasa przyszłości ludzkości ziemskiej.
I słuchajcie Crunk'u.
:kawa: & :skret: o n l y
  • 127 / 1 / 0
Camilleri pisze:
no, chyba z rok tu nie wchodzilem
jestes kobieta, mezczyzna, czy jeszcze nie zdecydowane? 8-(
"świat to lśniący ogród rozkoszy, którego owoce zrywać należy od razu" /// portal i forum nt. wampiryzmu:
recenzje, literatura, filmy, komiksy, wariaci, mordercy - takie tam...
+ dyskusje http://blood-luna.org ///
  • 803 / 6 / 0
sztywniara
  • 127 / 1 / 0
nie sztywniara, tylko powaznie sie zastanawiam nad plcia usera. jest kobieta i robi sobie jaja, ze jest facetem, czy jest facetem i robi sobie jaja, ze jest kobieta. %-D nie pomyslales o tym, ze takie biedne zacodinowane dzieci jak ja moga miec z tym problem? %-D
"świat to lśniący ogród rozkoszy, którego owoce zrywać należy od razu" /// portal i forum nt. wampiryzmu:
recenzje, literatura, filmy, komiksy, wariaci, mordercy - takie tam...
+ dyskusje http://blood-luna.org ///
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.