Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 66 / 5 / 0
Mam papiera i amfe . Najpierw papier czy szybkość?
Logicznie papier i jak lekko zejdzie to ściera ale... ktoś sprawdzał?
  • 904 / 497 / 0
Mała kreska co jakiś czas. Pozwoli ci to mieć większą kontrolę nad fazą. W skrócie będzie bardziej przewidywalna
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 1509 / 387 / 13
można i tak i tak ale imho najlepiej szurać po peaku - ogółem ściera niweluje kwasowy mindfuck ale haloony zostają, coś ala 2-CB
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1 / / 0
Dokładnie małe sniffy co jakiś czas
  • 904 / 159 / 0
Albo jedna duża i później nic, albo małe dorzutki. Walenie wielkich szczurów co chwilę skończy się byciem wystrzelonym jak Łajka w kosmos. A wtedy to człowiekowi się wydaje, że coś robi, a tak naprawdę pierdolisz się z jakąś głupotą albo łapiesz wkrętkę i na zajawie robisz coś co totalnie nie ma sensu. Tracisz kontrolę nad fazą, a amfetamina ma to do siebie, że trzyma długo.
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 5246 / 942 / 0
Nigdy nie łączyłem psychodelików ze stymulantami. Nie wpadłbym na taki pomysł, zapytam po co? Co ma na celu taki mix? Bo raczej nic pozytywnego z tego nie wyjdzie...
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 63 / 13 / 0
@serotoninowy ja tam lubie stimy + sajko bo często po psychodelikach mi ubywa iq i gorzej łącze fakty czy wątki w rozmowie, jak wyrównam to kreską na ogarnięcie to jest lepiej a na kolorach i wizualach nie tracę znacząco
:nos: dzieki [h] za moje M <3 :nos:
  • 904 / 497 / 0
wczorajserotoninowy pisze:
Nigdy nie łączyłem psychodelików ze stymulantami. Nie wpadłbym na taki pomysł, zapytam po co? Co ma na celu taki mix? Bo raczej nic pozytywnego z tego nie wyjdzie...
No taki jak napisałem. Spłycić trip żeby był bardziej do ogarnięcia. Np jak idziesz na imprezę wśród ludzi
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 5246 / 942 / 0
Hmm @xkwikx @tosieniedzieje no spoko, jak chciałem spłycić trip to brałem trochę benzo, pregi bądź piłem kilka piw... Jakoś odnoszę wrażenie że mix stymulantu z psychodelikem może krzywo wjechać, nie wiem i sprawdzać nie zamierzam ale nie wydaje się to dobrym pomysłem i mało kto tak robi chyba.

Co do tego obniżenia iq to nie tak, po prostu Ci się włącza tak zwane "kwaśne myślenie" i takie masz wrażenie po prostu a w tym stanie często można złapać ciekawe rozkminy czy wkrętki, drugie dno podczas rozmowy, ukryty przekaz czy wywęszyć spisek hehe xd
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 63 / 13 / 0
Właśnie nie zgodze sie, to kreska sprawia że lepiej ogarniam tyle że ja jestem ogromnym przeciwnikiem pregi benzo alko etc. bo nic innego poza usypianiem to ze mnie nie robi i wybitnie nienawidze tego typu fazy. Kreska + sajko to jest to, moge sie cieszyć tripem i przy okazji rozmawiac normalnie, nie podoba mi sie ten nieogar czy głębokie rozkminy po sajko bo wlasnie ten stan powoduje że łapie krzywe jazdy i siebie uważam za idiotke.
:nos: dzieki [h] za moje M <3 :nos:
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.