Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
XYZ101010
  • / / 0
Aktualizacja 24:38, jest wystrzelony kosmicznie, jakby mu szczęka chodziła ale może mi sie wydaje, nie mam ciśnieniomierza żeby zmierzyć, błagam niech ktoś coś doradzi, tętno mierzone manualnie w 15 sek 35 uderzen

Ps. Prosze o scalenie posta, SUBSTANCJA metylofenidat

scalono posty - mmigotka
  • 889 / 156 / 0
Masz jakieś benzo, albo coś na spadek ciśnienia? Na pewno nie panikuj, bo to Ci nie pomoże. Połóż się, otwórz okno, pij dużo wody, możesz wziąć chłodny prysznic. Oddychaj powoli. Nie wpadaj w panikę, bo tylko pogorszysz sprawę. Jak tętno?
Ile metylofenidadu wziąłeś?
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
XYZ101010
  • / / 0
No wszystko opisałem najbardziej szczegółowo w 2 ostatnich wiadomosciach w tym wątku ( 1 wiad na tej stronie i ostatnia wiad na poprzedniej stronie ) i nie ja tylko kumpel świeżak totalny MPH se rekreacyjnie strzela może od tygodnia, na ten moment tetno 130 okolo
  • 889 / 156 / 0
Na razie spróbujcie zachować spokój - dużo wody, może jakiś zimny okład na kark, jak mówiłam - jak macie benzo to może być przydatne. MPH raczej nie powinno być stosowane rekreacyjnie, zwłaszcza jak ktoś nie ma zielonego pojęcia o dawkowaniu. Nie ma co wzywać pogotowia dopóki nie wystąpią silne reakcje ze strony organizmu - drgawki, dezorientacja, wysoka temperatura. Weźcie pod poprawkę to, że jak wezwiecie karetkę, to trzeba będzie powiedzieć co brał i w jakich ilościach. Więc na razie skupcie się na opanowaniu paniki, schłodzeniu organizmu(powinno trochę odprężyć i uspokoić) i nawodnieniu. Dopiero jak sytuacja będzie podbramkowa to wzywajcie karetkę albo jedźcie na SOR.
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 68 / 11 / 0
Piszesz tu już po raz 3 czy 4.
1. Uspokój się tak jak każdy pisał, nawadniaj się co najwyżej użyj benzodiazepin.
2. Masz zaburzenia nerwicowe i za każdym razem schizujesz, to oznacza że to nie dla ciebie więc przystopuj
3. Nic ci nie będzie
4. Zamiast pisać tu o dosłownie to samo czytaj odpowiedzi, które dostałeś w poprzednich dniach

Edit: Teraz zauważyłem, że chodzi o kolegę. Zastosuj wobec niego to samo co ci pisaliśmy gdy też przedawkowałeś metylofenidat, w tym również to że to nie jest dla was bo wam to nie wychodzi a pisanie ciągle o to samo to moim zdaniem zaśmiecanie wątku.
  • 1 / / 0
Do XYZ, Hey młody, po pierwsze' zazwyczaj i praktycznie zawsze mówię i piszę wprost bez owijania w bawełnę 'co za tym…' wydaje mi się, że ten cały bałagan zwany fatalnym zjazdem po MPH tyczy się Ciebie samego a nie kolegi, jeżeli natomiast się mylę wybacz¡ ale ów desperat, który przewija się pomiędzy każdą literą tegoż wołania o pomoc zdecydowanie pachnie mi Twoim osobistym cierpieniem, którego absolutnie nie podważam i nie będę zwać paniką tylko faktem. Kontynuując, w moim długoletnim stażu politoksykomanii dwa razy doświadczyłam tego co opisujesz i nie ukrywam, że nie było to ani przyjemne ani stricte przekoloryzowane nakręcaniem kołowrotka tykającego w mojej głowie co za tym idzie czytając to co zadziało się z Twoim organizmem czuję ten kryzys na samej sobie…jak dzisiaj, dosłownie ale pocieszę Cię_GDYBYŚ PRZEDAWKOWAŁ to łajno już dawno nie było by Cię tutaj z Nami. Szybciutko zapadłbyś w śpiączkę i teraz UWAGA; nie sortowałam Twoich wpisów ale przeczytałam posty Kolegów z odzewem i pierwiastkowo się zgadzam z niektórymi notkami.,Mordo, jeżeli już raczysz się MPH nie dobijaj się energolami bo to czyste zabójstwo / nie zawsze ale dla Osób z podwyższonym kortyzolem¿ - o rany,,rany, wszystko do kupy i kot przejechany¡ /. Do sedna. Objawy, które wymieniłeś czyli silna, uporczywa spastyczność, ból w klatce piersiowej, gula czy też zaciśnite gardło i cała reszta krzyczą; To nie jest pożywienie dla Ciebie! Zdecydowanie nie dlatego nie chcę nawet pisać ' na przyszłość RATUJ SIĘ BENZO’. Nie! Masz nauczkę? Masz i teraz na luz, wszystko wróci do normy. Twoje ciało zrobiło ogromny wysiłek. To tak jakbyś utkwił w imadle, które stopniowo Cię zgniata …i cóż zgniotło, stąd wszystkie dolegliwości, które wymieniasz i owszem wiem, że to małe piekiełko ale PODSTAWA/Y - nie wymiotujesz, jesteś w pełni świadomy bez objawów zakrawających na omamy, dezorientację, nie gorączkujesz / tutaj mam na myśli gorączkę powyżej 38st. / w związku z czym jest boleśnie, nieprzyjemnie ALE przejdzie. Przygotuj się tylko na to, że jak to po upadku czy stłuczeniu możesz być obolały jeszcze przez ładnych parę dni…..w końcu napierda….łeś się z teściową diabła. ….Finalnie - Odpoczynek wskazany. Jeden raz dziennie POTAS, ELEKTROLITY, coś na wątrobę, najlepszy ESSENCIAL FORTE - 2x dziennie po 2tabletki po posiłku, dużo, dużo wody / nawodnienie = podstawa /, Wit C, ażeby w miarę możliwości oczyściłć organizm z toksyn, świeże powietrze, chociażby wietrzenie pokoju i SPRAWA NADRZĘDNA - - - - Nigdy więcej! bo niespodziewanie to dziadostwo, zamieni Ci Lato w Dzień Święta Zmarłych..,,,, •. ' cóż, to wszystko. Pozdrawiam i liczę na to, że dasz radę!
  • 76 / 6 / 0
Jestem po udarze mózgu, z nadciśnieniem i otyłością

Nakurwiam w sytuacjach stresowych w pracy co kilka godzin po 20mg Medikinetu, łącznie w ciągu doby 120-140mg

Kiedy umrę?

Wiem, pytanie niby żart, ale boję się o siebie, lecz nie mogę przestać brać
  • 1508 / 387 / 13
zależy czy iran odstąpi od kontynuacji programu nuklearnego

głupia podpowiedź na głupie pytanie

a chuj wie… może jutro, może za tydzień albo kilka(naście) lat - jeśli nie chcesz przyspieszyć tego procesu, to ja bym na twoim miejscu zrobił coś z tą nadwagą i nadciśnieniem jeśli nie zamierzasz zaniechać ćpania
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 68 / 11 / 0
@up i przejść na wersje metylofenidatu o przedłużonym uwalnianiu, co za tym idzie nie robić co chwile "picku" stężenia w mózgu i krwi (co obciąża układ krążenia, a nie mówiąc jużo nagrody). Zmniejsza to też nadciśnienie, bo wazokonstrykcja nie przychodzi tak silnie, jak co podanie leku i zarówno łatwiej ustępuje gdy nie ma picku co 3-4h.
ODPOWIEDZ
Newsy
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.