Mnie też damp z apteki 20mg stawia do pionu i dawki 40 mg na 24h nie przekraczam.
Ciary typowo amfetaminowe się pojawiają jak u nowicjusza:)
Kox też max 40mg typowy kick i mam si stara miała tak samo.
@DuchPL chloro ketona rozpoznasz po pieczeniu nosa a mefa jest łagodna dla śluzówek to nie trzyma się kupy
A dziś nawet prawilne Mefy szczypią... więc to dla mnie ogólnie żaden wyznacznik co czym jest. Patrzę bardziej jak moje ciało reaguje na daną substancję.
Każdy wprawiony ketoniarz wie, po jakiej dawce czego się spodziewać... zwłaszcza jak prowadzisz zbilansowany tryb życia, odżywiasz się dobrze i ogólnie dbasz o siebie a do tego smyrasz temat może góra raz w miesiącu dawką nie przekraczającą 3-5G
mefedron ma tak poukładany wjazd że nie pomylisz go z niczym innym, samo działanie oraz łagodne zejście. ( u mnie )
CMCKi bardzo dziwnie mnie opuszczały zawsze... chociaż nie powiem, że ich samo działanie w czasie imprezy złe nie jest.
31 maja 2026nCuX pisze: @serotoninowy
Mnie też damp z apteki 20mg stawia do pionu i dawki 40 mg na 24h nie przekraczam.
Ciary typowo amfetaminowe się pojawiają jak u nowicjusza:)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kox też max 40mg typowy kick i mam si stara miała tak samo.
@DuchPL chloro ketona rozpoznasz po pieczeniu nosa a mefa jest łagodna dla śluzówek to nie trzyma się kupy![]()
31 maja 2026DuchPL pisze: Moja teoria jest taka... mefedron "ładnie brzmi" a mix 4CMC i 3CMC ładowany jako mef też przejdzie ( no skądś ta dopamine trzeba wziąć ) i to jest na dzień dziejszy moja teoria
Bo to, że mefedron się pojawia to już pisaliśmy. Co najśmieszniejsze to po odejściu vendora kilka lat temu nikt o to nie pyta w s+ po czym są zale, że się dostaje fejury.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Zacznijmy od tego kto ma papier na mefedron? TY?
Vendor? jakikolwiek użytkownik może potwierdzić, że TEN czy TAMTEN vendor posiada prawilniaka?
nawet jakby jakikolwiek vendor miał papier to wpadłes na to że to może być "takie se"? i że i tak TO UŻYTKOWNIK zweryfikuje ile to warte po jego magicznych SUBIEKTYWNYCH odczuciach, o których tak nie lubisz pisać?
Dlaczego wgl. nie bierzesz pod uwagę tego, że wprawiony narkoman bardzo łatwo odróżni temat "na którym się wychował" od gówna, którego mixy krążą po rynku?
...
rozmawiamy sobie tutaj grzecznie o jakości mefa, każdy tutaj ogarnia jakieś spostrzeżenia, nie przypominam sobie aby ktokolwiek tutaj obecnie latał z papierem jakości i biadolił każdemu że właśnie wciąga czysty temat.
Wiesz... nie jestem jakimś amatorem wczorajszej imprezy
smyrałem legala,
smyrałem po delegalizacji wynalazki,
smyrałem to co się pojawiło zaraz po WIELKIEJ "mefowej" PRZERWIE,
i potem też wiele razy latał materiał, który mi bardziej przypomina jakiś mix chlorów niż mefa... czego tutaj nie rozumiesz? Bo ja właśnie o tym piszę, że w większości przypadków tak właśnie jest.
Zwłaszcza kiedy widzę że ludzie nie ogarniają fazy, chodzą struci, poparzeni, i sikają na brązowo po przemieleniu kilku gram, czego raczej nie doświadczysz po normalnym mefedronie.
Może kiepski przykład, ale dobrą czekoladę od tej która Ci nie smakuje odróżnisz bez problemu, i tak poniekąd jest z mefem.
Wiesz, ja doskonale rozumiem na jakim poziomie dyskusji chciałbyś trzymać rozmowę o jakości mefedronu =>> ALE TAKIEGO POZIOMU SIĘ TRZYMAĆ NIE DA PONIEWAŻ NIKT TU NIE MA PAPIERU KTÓRY POTWIERDZI JAKOŚĆ.
Więc dyskusja i tak będzie czysto subiektywna... i musisz dopuszczać w wypowiedziach pewne spostrzeżenia osób, zwłaszcza tych które na przeciągu lat widzą pewne zmiany w strukturze samego towaru
- nie tylko degradację samych siebie narkotykami
Ja wiem, że po raz kolejny będziesz pisał, że to w dużej mierze kwestia "stanu organizmu", zwłaszcza kiedy taki jegomość smyra sobie towar co 3 dzień,
I JA SIĘ Z TYM ZGADZAM. Zresztą nie pierwszy raz.
Co nie zmienia faktu, iż wielu vendorów żadko kiedy ma po prostu mefa na stanie. Rozumiesz?
Bo taki Maciuś przecież nie pójdzie zrobić badań, a jak mu temat smyrnie trochę dopaminki i serotoninki to zapomni i zamówi znowu..
i w tym tkwi cała PUENTA tematu w którym piszemy..
"
I to nie są bajki z mchu i paproci . Zwykle wstawiają jakieś screenshoty które można ładnie podrobić w programie graficznym. Wpisać swoją nazwę jako zleceniodawca, podmienić datę.
Ja tam jestem sceptyczny nawet co do takich zapewnień jak ktoś się podpiera papierem .
W dodatku nawet może wysłać zrobić próbkę prawilniaka , zostawić dla siebie czy waskiego kręgu a gonić jakiś mix i się podpierać tym badaniem za które faktycznie zapłacił . I jak mu to udowodnisz...
Jedynie nosa nie oszukasz . A większość będzie miała efekt placebo i się jarać albo zganiac na swój przeżarty organizm.
A nawet jak mu się trafi taki mef A do tej pory dostawał jakieś xhlory to bez długiej przerwy nie poczuje pełni działania.
Temat nie jest zero jedynkowy .
Słyszałem nawet opinie że chińczycy tylko umieli robić dobra syntezę mefedronu
Potem na badaniu wychodzi mef, ale synteza jest inna i inaczej klepie .
Tak samo z amfetamina jest czy z meth.
Można ją zrobić, ale jak są inne odczynniki uzyte do syntezy to już inaczej działa.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
darkmarkety-badanie-jakosci-t69108.html
Tutaj macie cały temat. Jak nie macie wglądu to trzeba napisać więcej postów.
Ja na tym kończę temat, bo dyskusja jest kompletnie bezsensu.
- nie ma mefedronu
- jak to nie ma ? Ludzie zadowoleni, w badaniach wychodzi mefedron więc ?
- ale ja tego nie widziałem, ja nie mam dojścia, więc na pewno nie ma
Kurtyna.
Ps strach kupować generyki. Jeszcze się okaże, że metylofenidat x jest całkiem inny od y.
To forum mi zawsze humor poprawi
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Sttet kolego szanowny.
1. Dyskusja nie tyczy się o WTEDY ( 2020 rok heh? ) tylko o DZIŚ... co dziś mamy w menu piekarni i co lata dziś po miastowych ryneczkach.
2. Ludzie właśnie chcą wiedzieć dlaczego "temat nie klepie jak kiedyś", styrane receptory to jedno ( i cały czas podaję Ci rękę do tego, że w dużej mierze ich odczucia są z tym związane )
- ale właśnie dlaczego uważasz że dyskusja o samej jakości sortu jest bez sensu? XD
Jesteś tu moderatorem i zamiast zachęcać ludzi do merytorycznej dyskusji "kończysz temat", tzn z jakimi wnioskami? heh
Sttet...
Amatorem nie jesteś - doskonale wiesz że sort sortowi nie równy
W założeniu możemy wyprodukować na 2 liniach produkcji 2 sorty mefa... uwierz mi że w badaniach wyjdzie Ci inna zawartość mefa w mefie, zwłaszcza jeśli jeszcze dodać to iż wszystko jest ogarniane w garażu... i smyranie 200mg przy 80% czystości oraz przy 66% czystości myślisz jaki da efekt? kiedy głupie 50mg "kreski" potrafi diametralnie zmienić fazę subiektywnych doznań mefedronowych przygód.
I to w najlepszym przypadku zakładając że obaj kucharze korzystali z tego samego przepisu! oraz używali identycznych składników...
A jeżeli metod na produkcję mefedronu jest 3? albo 45? czaisz?
Już nawet nie ruszam tematu kopania towaru czy mixów by jebło mocniej.
Nie uważam i chyba zgodzi się ze mną większość, że tego typu rozmowa o jakości sortu i to najpopularniejszego ketonu smyranego w polsce raczej ma sens.
31 maja 2026troopaoftomorrow pisze: @heajulia Napisz więcej, kiedy stosujesz wspomniane harm reduction. Czy tylko przed sniffem? Nawilżasz śluzówkę również pomiędzy sniffami? Dbasz o to również na co dzień? Pamiętaj, że syntetyczne katynony są dobrze rozpuszczalne w wodzie, więc wilgotne środowisko w nosie jest Twoim najlepszym przyjacielem, a błona śluzowa również za to podziękuje.
Przed i w trakcie. Zawsze staram się mieć wodę morską albo chociaż sól fizjologiczną. Jesli nie ma nic takiego to staram się co jakiś czas chociaż wodą cieplą z kranu przepłukać, żeby nie było tak sucho w nosie.
24 maja 2026heajulia pisze: Hejka, słuchajcie mam taki problem, że już po drugiej/trzeciej kresce mam strasznie zapchany nos. Nie pomaga smarkanie, woda morska itd. Macie na to jakies fajne, tajne tipy, których mogę nie znać?
Dodam że nie biorę mef codziennie w jakiś chorych ilościach, tylko raczej sporadycznie dlatego jest to tym bardziej uciążliwe. Wcześniej nie miałam aż takich problemów z zatkanym nosem, brałam na drugą i po chwili było git
Spróbuj to co tam masz przepłukać acetonem czystym do analizy kilka razy bo może są tam jakieś wypełniacze które zatykają ci nos.
WARN - płukanie materiału acetonem należy robić w odpowiednich warunkach i z odpowiednią wiedzą, nosa nie płuczemy żadnym rozpuszczalnikiem, warto precyzować wypowiedzi -mmigotka
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.