Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1499 / 385 / 13
się zastanawiam skoro to takie niby słabe sniffem to czemu nikt nie próbował vapo? %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 5906 / 1220 / 43
Oj tam wapo. Podejrzewam że się nie da. Ale dożylnie jakieś 200 - 300mg na strzała mógłbym coś już poczuć.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 9623 / 1899 / 2
dzisiajserotoninowy pisze:
@Stteetart nie będę się sprzeczać, nie napisałem nigdzie że nie fajne. Napisałem że tylko dla amatorów. Każdy osobnik co ma za sobą drogę z 4/3mmc/cmc uzna że to lipa ;)
Kwestia oczekiwań. Jeśli od 2-ek oczekujesz bomby jak po 3-4 to się zawiedziesz ale jak nie masz dużych oczekiwań to się będziesz dobrze bawić 😃
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1499 / 385 / 13
dzisiajlondon5 pisze:
Oj tam wapo. Podejrzewam że się nie da. Ale dożylnie jakieś 200 - 300mg na strzała mógłbym coś już poczuć.
a jednak… na jednym z zagranicznych forów o podobnej tematyce są szczątkowe informacje, że jest to możliwe; niby od razu wjazd i klepie do 30 min

a skoro przeważają opinie iż jest to słabej mocy keton to natchnęła mnie taka absurdalna idea, że potencjalnie byłaby to dobra opcja do harm reduction przy substytucji bądź schodzeniu z alfy %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1943 / 453 / 4
dzisiajStteetart pisze:
08 grudnia 2025serotoninowy pisze:
Nie warte, tylko dla amatorów.
Je tam. Fajne, lekkie, nie odmozdza.
i patrz, czasami się nawet z Tobą zgodzę.

Bo dokładnie takie jest 2mmc.
Fajne...
Lekkie...
I żeby załapać jakieś "paranoje" to trzeba spore dawki wyspawać w mózgu aby dobić do granicy gdzie głowa tworzy derealizację świata.
Jeżeli ktoś chce lekkiego ketona na weekend to 2MMC sprawdzi się do tego idealnie.

( tylko jak ktoś leciał wcześniej na mocniejszych wynalazkach a już o alfach/hexenach nawet nie wspominam - to takie 2MMC tylko człowieka wCurwi. )

tylko nie szukajcie w tym ani 3MMC ani tym bardziej 4MMC ... bo się zdziwicie jakie dawki zaczniecie sypać, a i tak nie osiągniecie tego co dają ketony z wyższa cyferką w budowie.
DXM
  • 5213 / 933 / 0
@Czoug nie da się tego vapowac...
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
ODPOWIEDZ
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.