Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1729 / 276 / 0
@KapitanAizen no to spoko, w takiej sytuacji bupropion może być zajebisty, u mnie zlikwidował apatię tylko wywalił cholerny lęk, gdyby nie to byłoby git.
  • 2059 / 508 / 0
U mnie lęki redukuje. Nie wiem jak to możliwe.
Chociaż może dlatego, że mniej kofeiny przyjmuje. A po niej czasem jest takie rozdrażnienie.

W sumie to tak piłem 4-6 kapsułek kawy jak nie brałem bupropionu.
A dodatkowo piję tylko cole zero.

Więc jakby tak to podliczyć wszystko:
3,5l coli -> 350 mg
5 kapsułek kawy -> 350 mg
700 mg kofeiny na dzień to już sporo się robi.

A teraz tylko 350 mg z coca coli + bupropion. :)
  • 1729 / 276 / 0
Jak pierwszy raz brałem bupropion to kilka dni czułem się świetnie, spałem o połowę krócej i zrywałem się z wyra jak skowronek. Od rana waliłem kawę za kawą i było zajebiście. Schody zaczynały się kiedy musiałem wyjść z domu między ludzi, a po dwóch tygodniach to byłem na skraju paniki ilekroć znalazłem się na zewnątrz, nigdy wcześniej takiego strachu nie doświadczyłem. W sumie robiłem chyba trzy podejścia, każde wyglądało inaczej ale zawsze lęk się pojawiał. Ale i tak spróbuję znowu, mam już nawet ogarnięte bupro, czekam na odpowiedni moment.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.