Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2215 / 369 / 0
Czy po mecie będzie sie lepiej trzepało niż po ketonach?
Nie jadłem, kiedyś miałem propozycje 200/g z dolnego, a cena ta ponoć uczciwą jest.
Ciekaw jestem 😱
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 7 / / 0
Czy meta produkowana z efedryny to zawsze będzie prawoskrętny izomer(d-metamfetamina) czy też z efedryny może powstać recemat ?
Duża jest różnica w skutkach ubocznych między recematem a prawoskrętną ?
  • 6 / 1 / 0
24 lutego 2026OdwiertKorzenny pisze:
Czy po mecie będzie sie lepiej trzepało niż po ketonach?
Nie jadłem, kiedyś miałem propozycje 200/g z dolnego, a cena ta ponoć uczciwą jest.
Ciekaw jestem 😱
tak, meta nierowna ketonom, ale placisz wiekszym ryzykiem.
  • 2 / / 0
Siema , jestem uzależniony od wódy i leków psychotropowych (głównie tianeptyna, pregabalina) pytanie jest bo mam ziomka który bierze metę i dał mi jedną kreskę do spróbowania ,mam cały czas na chacie ale nigdy nie brałem twardych narkotykow ,mówił mi że po tym jest niezły odlot , zastanawiam się czy bać się spróbowaniu etc że odrazu się uzależnię od tego specyfiku czy jednak wyjebać to do kibla i nie próbować ? W chvj mnie korci żeby to zajebać ale trochę się boję żeby mi po tym nie odpierd0lilo
  • 2949 / 635 / 0
Wywal do kibla. @breakingbad33
serotoninowy pisze:
a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
  • 73 / 5 / 0
Pamiętaj że po tym od pierwszego razu się możesz uzależnić. Pierwszy raz jest najgorszy bo mózg zapamięta ten stan do końca życia i bedzie Ci co chwile przypominał że chce "jeszcze"
  • 2196 / 276 / 0
Tego pierwszego razu się nie zapomina:)
  • 2 / / 0
dzięki za info dwie godziny temu wyjebałem to w kibel , trzymam się przy mojej abstynencji od alko i prochów , chociaż gdy niema alko to nachodzą mnie głupie myśli czy by nie spróbować właśnie jakiś stymulantów
  • 489 / 63 / 0
11 maja 2026nCuX pisze:
Tego pierwszego razu się nie zapomina:)
Podpisuję się pod tym rękoma, nogami a nawet kutasem. Jak macie możliwość palić albo nie palić mety, to jej nie palcie. Uzależnienie psychiczne jest kurwa najgorsze od tego gówna, tego nie wolno brać. Dwa lata jestem czysty, a wystarczy że zatrace się we wspomnienia, i wraca ciśnienie jak na początku odstawki. Chory syf
  • 1054 / 152 / 0
Nie polecam próbowania metamfetaminy. Tym bardziej, że jak Pan mówi, są problemy z innymi używkami.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe