Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 620 / 69 / 0
Wodzain chloralu i krycha, nie będą się gryzły jakoś? Nie mam benzo, alko nie pije, a chciałbym się udobruchać po okazyjnym wyskoku na krysztale. W trakcie resztą też. Powinno zdać egzamin.
  • 620 / 69 / 0
Po małych dawkach kryształu poszło na koniec 2g wodzianu, działało jak trzeba, nie czułem żadnych interakcji. Okazyjnie jest ok, ale mocno czuć toksyczne działanie na bebechy, nie wyobrażam sobie jechać na takim miksie jakoś dłużej.
  • 326 / 42 / 0
Panie i panowie, jestem kartonowym (poza metkatem) i ogólnie stymulantowym świadkiem. Jak wygląda sprawa miksowania 3cmc z 4cmc? Nigdy nie brałem 4cmc (chyba xD), ofc pierwszy raz wezmę solo ale jak by to wyglądało jakby np wziąsć bombkę 250mg czwórki i na wejściu dociągnąć 150mg trójki?
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 5173 / 925 / 0
Będzie Si. Nie gryzą się te ketony. Popularny w czasach świetności cmckow mix.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 9594 / 1890 / 2
wczorajslodkapszczolka pisze:
Panie i panowie, jestem kartonowym (poza metkatem) i ogólnie stymulantowym świadkiem. Jak wygląda sprawa miksowania 3cmc z 4cmc? Nigdy nie brałem 4cmc (chyba xD), ofc pierwszy raz wezmę solo ale jak by to wyglądało jakby np wziąsć bombkę 250mg czwórki i na wejściu dociągnąć 150mg trójki?
Trochę bezsensu, bo działanie jest podobne. Trójka nie przebije się przez czwórkę. No i dawkowanie jest mocno zawyżone, jak nie masz tolerki to może być za grubo.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kawa - budzi i wydłuża życie

Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.

Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.