Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
torcie.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Właśnie ludzie się gubią przez tą tolerke i są problemy. Ważne jest też waga danej osoby.
Z tym zs może być też tak że jak jesteś z niej wypłukany i nagle przypierdolisz dużą dawkę substancji działająca na serotoninę to mózg dostaje szoku i taki zespół może wystąpić rzadko no ale jest szansa a co do neuroleptyków no to nie jest taka sobie ta wisienka na torcie interakcja następuje przy takim mixie dosyć solidna.
Agonista z antagonistą dopaminergicznym. Z mojego doświadczenia, a nie łykam nic. Kiedyś mi do fluo, czy do czegoś jakiś typ z ogłaszamy, co mu zostało z leczenia nie potrzebne dorzucił Chlorprothixen i tak se leżał, parę listków bez opakowania. No i kiedyś se go pomyliłem, bo tabletki wyglądają identycznie, różnią się jedynie, tym że trochę ciężej pogryźć było. No i zamiast Moklaru, się jebłem zjadłem 10 tabsów tego trzepaka, to na tydzień wyłączyło działanie amfetaminy do zera, jeśli chodzi o dopaminę. Tyle, co jadłem dzidę, a odcięło na 3 dnia mnie do spania. Zierenice, po opioidowe, normalnie szpilki. Natomiast nie wiem jeśliby zapodać w mniejszej ilości. Czy na codzień biorąc, jak się ma ten antagonizm przy długofalowym spożywaniu tych leków. Z bk teoretycznie sero powinno nie blokować. Z Moklo nie polecam bk, siada na oczy, wlańcza stroboskop. Z trzepakami nie łączyłem ani bk ani Moklo, raz w życiu przez przypadek spróbowałem tylko i resztę wyjebalem od razu jak wstałem. Jebaństwa
Gratulacje, odwaliłeś kawał dobrej roboty.
Pamiętaj jednak, żeby cały czas uważać i mieć świadomość, że głód na ketony może wrócić i to bardzo silny. W tym biznesie można się złamać niespodziewanie i bard, o szybko.
Dawaj jakąś terapię, żeby przypieczętować swój progres.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.