Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
torcie.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Właśnie ludzie się gubią przez tą tolerke i są problemy. Ważne jest też waga danej osoby.
Z tym zs może być też tak że jak jesteś z niej wypłukany i nagle przypierdolisz dużą dawkę substancji działająca na serotoninę to mózg dostaje szoku i taki zespół może wystąpić rzadko no ale jest szansa a co do neuroleptyków no to nie jest taka sobie ta wisienka na torcie interakcja następuje przy takim mixie dosyć solidna.
Agonista z antagonistą dopaminergicznym. Z mojego doświadczenia, a nie łykam nic. Kiedyś mi do fluo, czy do czegoś jakiś typ z ogłaszamy, co mu zostało z leczenia nie potrzebne dorzucił Chlorprothixen i tak se leżał, parę listków bez opakowania. No i kiedyś se go pomyliłem, bo tabletki wyglądają identycznie, różnią się jedynie, tym że trochę ciężej pogryźć było. No i zamiast Moklaru, się jebłem zjadłem 10 tabsów tego trzepaka, to na tydzień wyłączyło działanie amfetaminy do zera, jeśli chodzi o dopaminę. Tyle, co jadłem dzidę, a odcięło na 3 dnia mnie do spania. Zierenice, po opioidowe, normalnie szpilki. Natomiast nie wiem jeśliby zapodać w mniejszej ilości. Czy na codzień biorąc, jak się ma ten antagonizm przy długofalowym spożywaniu tych leków. Z bk teoretycznie sero powinno nie blokować. Z Moklo nie polecam bk, siada na oczy, wlańcza stroboskop. Z trzepakami nie łączyłem ani bk ani Moklo, raz w życiu przez przypadek spróbowałem tylko i resztę wyjebalem od razu jak wstałem. Jebaństwa
Gratulacje, odwaliłeś kawał dobrej roboty.
Pamiętaj jednak, żeby cały czas uważać i mieć świadomość, że głód na ketony może wrócić i to bardzo silny. W tym biznesie można się złamać niespodziewanie i bard, o szybko.
Dawaj jakąś terapię, żeby przypieczętować swój progres.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.