A już myślałem, że wyjebiesz tym pociągiem do Czech xD.
Szkoda :/.
Jak to ja nawet się tym zbytnio nie przejąłem ino stankowałem tego kloca dupą, dopaliłem peta i poszedłem się umyć. No to także jak wam czasem się pare dni nie chce srać to nie polecam ufać dupie szczególnie na opio bo opócz tego brałem też dużo ibuprofenu żeby zapaleń nie było i po prostu chyba już bebechy siadły od tych mixów ale już jest git i żadnych takich sytuacji nie było na przestrzeni ostatnich 4 lat xD
Zniknął już dawno, ponoć podpalił gdzieś na wsi jakąś stodołe i spłonęło jakieś bydło chyba siedzi nadal za to.
Akcja dzieje się gdzieś w okolicach mojego osiemnastego roku życia. Byłem wtedy typowym zjarusem - chudy, głupi, wiecznie ucieszony, z szopą dredów na łbie.
Owego dnia radośnie upalony zauważyłem w szkole dawną znajomą. Smutna jakaś była.
Co ja, orędownik radości na to?
- Uśmiechnij się, życie jest piękne! :)
Popatrzyła martwym wzrokiem i poszła dalej. Myślałem jebnięta jakaś, no ale nie ma co sobie dnia psuć.
Kilka dni później dowiedziałem się, że dzień wcześniej brała udział w wypadku samochodowym, w którym zginął jej chłopak.
Elo
Podziel się posiłkiem, chamie
06 czerwca 2026DzoBajden pisze: Nie wiem czy to tutaj pisałem.
Akcja dzieje się gdzieś w okolicach mojego osiemnastego roku życia. Byłem wtedy typowym zjarusem - chudy, głupi, wiecznie ucieszony, z szopą dredów na łbie.
Owego dnia radośnie upalony zauważyłem w szkole dawną znajomą. Smutna jakaś była.
Co ja, orędownik radości na to?
- Uśmiechnij się, życie jest piękne! :)
Popatrzyła martwym wzrokiem i poszła dalej. Myślałem jebnięta jakaś, no ale nie ma co sobie dnia psuć.
Kilka dni później dowiedziałem się, że dzień wcześniej brała udział w wypadku samochodowym, w którym zginął jej chłopak.
Elo
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.