Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Chociaż według mnie najlepsze co możesz zrobić to wyjebać tę butlę do kosza. tramadol to syf, zarówno rekreacyjnie jak i leczniczo i dziwi mnie popularność tej substancji kiedy istnieje lepsza alternatywa w postaci DHC.
27 lutego 2026melkaferelka pisze: hello moi drodzy, rok temu przesadziłam z Tramalem i dostalam drgawek wiadomo karetka itp. nie wiem ile to wtedy było ale jakoś w ciągu doby to moze 900-1000mg. no i mam teraz krople Tramalu 100mg chce wziąć tak z 200-300mg ale trochę się boje po ostatnim że moze mam teraz predyspozycje do drgawek czy coś xd co myślicie?
Ile masz lat dziewczynko ?
I czy grejpfrut podbija działania Tramalu?
20 marca 2026Sniffgarden pisze: Z ciekawości, bo nigdzie nie widzę tego wątku - jak korzystacie z fazy? Siedzicie na dupie po prostu się relaksując czy np idziecie na spacer oddając się temu znużeniu? Szukam najlepszego sposobu bo sluchanie muzyki juz jakby się nudzi a z braku inny h substancji chwilowo bawie sie z Tramalem.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.