Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
@london5 też mam problem z tym zjebanym wolnopłynącym lękiem, w moim przypadku objawia się to chęcią wyrzygania, guli w gardle. Macie jakieś sugestie odnośnie leczenia? Moje doświadczenia to sertralina i paroksetyna (zawsze solo) medyczne zioło, no i najskuteczniejsze klony i alpra. Doradźcie coś
  • 509 / 195 / 1
Zajebiście mi się układa w życiu..no może nie najgorzej po prostu, ale ciągle czuję to uczucie na sercu, że coś się zjebie i strach. Nie biorę teraz żadnych dragów ani leków po za nasennymi i chuj wie czym się leczyć jak nie chce ćpać, ale chce ruchać, jebać ssri
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 11 / / 0
Dziś dostałam diagnoze ADHD i podejrzenie spektrum. Oba zaburzenia mocno wpływają na lęki i ich rozwój. Może też to macie? Leczenie pomaga na GAD.
  • 5856 / 1212 / 43
A jakie leki bierzesz ?
Można na to dostać rentę ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 11 / 1 / 0
19 sierpnia 2025goahead pisze:
@london5 też mam problem z tym zjebanym wolnopłynącym lękiem, w moim przypadku objawia się to chęcią wyrzygania, guli w gardle. Macie jakieś sugestie odnośnie leczenia? Moje doświadczenia to sertralina i paroksetyna (zawsze solo) medyczne zioło, no i najskuteczniejsze klony i alpra. Doradźcie coś

Wiadomo, benzo najskuteczniejsze bo zbija lęk całkowicie ale wiąże się z uzależnieniem i to jednym z najgorszych o ile cierpienie można wartościować. Mi osobiście pomagala pregabalina 300-600 mg, zależności od mojego stanu, pramolan i teraz mj. Brałam też sertraline w dawce 200 mg i zdawała egzamin jeśli chodzi o wyciszanie lęków
  • 17 / 2 / 0
U mnie wyglądało to trochę podobnie ten taki „wolnopłynący” lęk bez konkretnego powodu potrafi naprawdę zmęczyć człowieka. Z czasem zauważyłem, że same leki to jedno, ale dużo robi też ogarnięcie snu, stresu i rutyny w ciągu dnia, bo jak to się sypie to lęk od razu wraca mocniej.
  • 6 / / 0
27 lutego 2026VandalKittie pisze:
19 sierpnia 2025goahead pisze:

Wiadomo, benzo najskuteczniejsze bo zbija lęk całkowicie ale wiąże się z uzależnieniem i to jednym z najgorszych o ile cierpienie można wartościować. Mi osobiście pomagala pregabalina 300-600 mg, zależności od mojego stanu, pramolan i teraz mj. Brałam też sertraline w dawce 200 mg i zdawała egzamin jeśli chodzi o wyciszanie lęków
Jak byś porównała pręgę na tle benzo, i ssri? W radzeniu sobie z kolopami dnia codziennego typowego lękowca.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.

Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.