Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 537 / 16 / 0
Cholera, 100mg kwetiapiny wrzuciłem i chuj z tego wyszedł, ani nie śpię nawet z alprą to jeszcze receptory sobie tylko poblokowalem i to na długo bo nie byłem świadomy, że wersje o przedłużonym działaniu biorę;v

Nie polecam robić takich mixow jak ja, nie jest to zalecane!!

@nCuX to sprawdzę z ciekawości przy okazji
  • 23 / / 0
Czy tylko na mnie tentin czyli czysta dekstroamfetamina nie działa pozytywnie? nawet jak nie miałem tolerancji na to to jedyne co wzięcie tego dawało to przebodzcowanie jak wzioels za dużo i zamułe a jak za mało to brainfog i wkurwienie tera sprobowalem po jakims czasie i to samo 1h takiego forsowanego fokusu przy czym funkcje poznawcze masz pogorszone i czujesz sie taki zombifikowany potem nie ma zjazdu bo nie było zadnego polepszenia xd ale jak biore elvanse to nw teraz też trochę tolerka wzrosła ale nadal mam jakąś drobną zmiane jesli chodzi o motywacje i nastroj ale zwała jest tak kurewska jak była na początku nw jak ludzie funkcjonują na tym leku doslownie 2 h lekkiego polepszenia a potem zjazd i pierdolenie że działa niby 12h może efekty uboczne ale napewno nie pożyteczne nie wiem czemu tak mam i czemu tak krotko na mnie działa 50mg jescze zostało 70 do wyprobowania ale wątpie aby to coś dało
  • 14 / / 0
wczorajkwasiarz pisze:
Cholera, 100mg kwetiapiny wrzuciłem i chuj z tego wyszedł, ani nie śpię nawet z alprą to jeszcze receptory sobie tylko poblokowalem i to na długo bo nie byłem świadomy, że wersje o przedłużonym działaniu biorę;v

Nie polecam robić takich mixow jak ja, nie jest to zalecane!!

@nCuX to sprawdzę z ciekawości przy okazji
Tak, to prawda, setka kwety potrafi namieszać po fecie i dodatkowo wzmocnić mózg, na niespanie. Ja po fecie walę półtorej dużej tabletki, 200mg. Czyli około 300mg, aby zasnąć po fu.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.

Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?

Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.

Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.