Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
Mail możesz wysłać na konta@hyperreal.info - w sumie cały mail w związku z odzyskaniem konta, byłby tam rozsądniejszym rozwiązaniem, bo "łatwiej" tam możemy Ci pomóc.
Pozdrawiam.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Fuzja /d5
reklama@hyperreal.info.
tutaj każecie pisac ile mam razy tam pisac napisałem z 20 wiadomosci nie odpisuje nikt.
dla tego pisze tutaj bo tu predzej ktos zobaczy i mi odpowie
moge nagrac filmik 1 godzinny i pokazać wam że cały czas wyswietlaja sie nasiona i ten gosć z cebuli co ma u was baner a mój baner moze 1 raz sie wyswietli.
Nie róbcie ze mnie wariata bo wam moge udowodnić że mam racje. Opłaca sie baner i na kwasiku napisane jest ile kosztuej opłata wyświetlenai za 1 dzien
to jzu tutaj ludzi oszukujecie bo jak za 1 dzien to powinien cały dzien sie wyswietlać a nie na zmianę bo to jest wprowadzanie ludzi w błąd.
Ale ja rozumiem jak to działa to po mijajac ten fakt reklama jest wyswietlana bardzo mało do bardzo drogo pobieracie jak za takei cos
utaj każecie pisac ile mam razy tam pisac napisałem z 20 wiadomosci nie odpisuje nikt.
dla tego pisze tutaj bo tu predzej ktos zobaczy i mi odpowie
moge nagrac filmik 1 godzinny i pokazać wam że cały czas wyswietlaja sie nasiona i ten gosć z cebuli co ma u was baner a mój baner moze 1 raz sie wyswietli.
Nie róbcie ze mnie wariata bo wam moge udowodnić że mam racje. Opłaca sie baner i na kwasiku napisane jest ile kosztuej opłata wyświetlenai za 1 dzien
to jzu tutaj ludzi oszukujecie bo jak za 1 dzien to powinien cały dzien sie wyswietlać a nie na zmianę bo to jest wprowadzanie ludzi w błąd.
Ale ja rozumiem jak to działa to po mijajac ten fakt reklama jest wyswietlana bardzo mało do bardzo drogo pobieracie jak za takei cos
Rotacje są pomiędzy bannerami różnie, ale wyświetlają się wszystkie tyle samo, po równo, a nie, że jeden jest promowany bardziej, a drugi mniej. Dodatkowo, przestań proszę spamować, wywoływać innych administratorów, oraz mówić, że "ktoś Ci coś obiecał", bo docelowo skończy się banem na to konto, a każdy alter będzie z automatu usuwany.
Niezmiennie zakaz posiadania tematu w S+ pozostaje bez zmian, dodatkowo zalecam powściągliwość w kwestii "czasu oczekiwania". Ja Twój banner trafiłem w 3 sekundy, Ty nie mogłeś go trafić przez godzinę.
PS. sprawdzałem właśnie maile, nie ma nic od Ciebie, więc nie mam pojęcia gdzie pisałeś. :)
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Dla czego zakaz pozostaje bez zmian skoro ja płace za przywileje w opłacie nei tylko zawarty jest baner ale i wątek s+ . Z którego nie mogę korzystac. Baner jest widoczny ale na komputerze na smartfonach oraz tabletach juz nie. Nie da sie u was wykupić nawet takiej opcji mimo że jest niby. O to mi chodziło. Email do was nie doszedł nie mam pojecia dla czego. Ok juz teraz rozumiem
Na koncie "chem" masz bana permanentnego, tak więc nowe konta ktore zakładasz – są sprzeczne z Regulaminem.
Powód bana został wyjawiony w mailu wysłanym Tobie 9 września 2025 o 19:11. Nie było zmian co do jego ważności
Banner to osobna forma zapomogi forum. Nie pociąga za sobą automatycznie V+.
Za 24h czyszczę ten wątek, bo tutaj są sprawy zwykłych użytkowników.
I jak mozesz naprawcie baner bo na telefonach nie działa
I dlatego osobiście nie zamierzam do Ciebie pisać: bo skoro jesteś banitą, to nie mamy żadnych tematów do omówienia. – Może unban, ale jak odrzucałem w tym tygodniu z tego wątku Twoje posty z oszczerstwami, to szanse są zerowe.
Jako, że Ekipa stara się pomóc – patrz: starania d5 powyżej – pozostawiam Ci konto byś mógł powiadamiać że napisałeś mail do redakcja/reklama w odpowiednim wątku topic48232.html .
Zrób sobie zakładkę, bo Twoja obecność – a nie daj Boże Twoje opinie – nie są mile widziane gdziekolwiek indziej.
PS. Banner na telefony ma inny rozmiar, może go nie dostarczyłeś. → reklama@h…
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.