Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
Co do brania koko czy amfetamin na atomoksetynie, to na koksie miałem wrażenie, że czułem się bardziej nieswojo w towarzystwie innych ludzi, gdy byłem sam było ok, większy niepokój jakby ale ja ogólnie wole amfetaminy niż koks więc może to nie była wina atomoksetyny, ale też problemy ze snem miałem większe biorąc koks na atomoksetynie. Ogólnie biorąc koks na atomoksetynie czułem, że "widać po mnie mocno" i unikałem wzroku innych i wogule towarzystwa. Co do metylofenidatu i amfetamin to odniosłem wrażenie, że na atomoksetynie potrzebowałem ich więcej by poczuć i jakby słabiej znoszone było uczucie zmęczenia względem amfetamin branych solo.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.