Muszkatołowiec korzenny (Myristica fragrans) – metody podania, opisy działania, przepisy kulinarne
Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Siema wsypałem do 2 tabletek po osłonię dicoflor zmielona gałkę po 30 min jebłem pół łyżeczki jeszcze póki co czekam na efekty klepnie To?
Chyba za mało wziołem
  • 17 / 1 / 0
Czy mając wysokie ciśnienie (ok.140/80mmHg) branie gałki nie będzie złym pomysłem? Wiadomo, ona rozszerza naczynia i obniża ciśnienie więc powinno być git, ale podobno u niektórych powodowało jakieś dziwne wzrosty ciśnień
  • 29 / / 0
Przy ciśnieniu 140/80 mmHg nie traktowałbym jej jako czegokolwiek regulującego reakcje są osobnicze i zamiast rozszerzenia naczyń możesz dostać skok tętna i ciśnienia przez pobudzenie układu współczulnego.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.

Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.