Dodatkowo jest tam milion wątków o tym, jako ze schodzenie z niej jest najcięższym doświadczeniem, jakiego kiedykolwiek doświadczyli . A tu widzę bez szczególnych wrażeń forumowicze
Dla mnie to nie było żadne oh i ah .
Na pewno nie siarczan.
Ta.zwykła hcl lepsza była.
Na R to.byly.swego.czasu wątki, żeby opisy dawkowań z hajpa dzielić na pół bo Polach to Terminatory w piciu i ćpaniu xd
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
75mg tianeptyny i 450mg pregabaliny i świat robi się jak w Teletubisiach.
Nie wrzucałam więcej niż 250mg, ale opisy typu „nie ma różnicy czy 250 czy 400” jakoś nie przekonują. Dla mnie ot, lekka koda dla beztolerkowców. Skręt po tym to maks katarek i to lekki - strzelam.
mam ogólnie dość wrażliwy układ pokarmowy na opio, po tym ciężko było się wysrać przez dobre 2 tygodnie.
raczej drugi raz nie będę próbował tej substancji
Przeniesiono do odpowiedniego tematu. #V44
Zadziała ona opioidowo? Jesli tak to jak? Wygrzeje (ciepelko) i fajnie wychilluje czy przytlaczajaco zmuli i zmusi do snu?
Jaka dawka na pierwszy raz? Z opioidami mialem do czynienia (dawno temu) i tolerke dosc wysoka wyrobilem na nie ale to juz dawno temu bylo. Widzialem gdzies na necie ze jest troche mocniejsza od morfiny ale nie chce mi sie w to wierzyc.
Ktos tez pisal o przyjeciu podjezykowym co wy na to? Mysle ze chyba najlepiej klasycznie przegryzc i ladnie popic ale dajcie znac.
Czesc, jesli chodzi o tianeptyne w wersji sodowej mam dosyc spory staż i moge powiedziec ze na pierwszy raz , 10-15 tabletek to idealna dawka dla osoby bez tolerancji ktora na prawde niezle wygrzeje, problemem jest za to bardzo krotkie dzialanie, mysle ze to dobra zabawa dla osoby bez tolerki, ale dla starego wyjadacza opio to raczej nie warte zachodu. Do morfiny na pewno to nie podchodzi , tianeptyna raczej porownywalna do jakis bardzo niskich dawek oxy lub srednich tramca.. Przyjecie pod jezykowo nie ma raczej zadnego sensu ,klasyczne rozgryzienie beedzie najlepszym spsoobem. Jak nie mam tolerki to lubie czasem pobawic sie tiankiem i bywa to na prawde przyjemna zabawa, aczkolwiek lekka tolerka i juz trzeba opierdolic polowe paki zeby mialo to jakis sens. Mix pregi, kody i tianka to tez fajna opcja, bo prega mocno podbija efekt , idzie sie nawet czasem tym znoddowac, fajnie ze pozyskanie tianka tez jest bardzo proste bo niemalze kazdy rodzinny wypisze kilka pak, pozdrawiamm
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.