Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Bardzo się cieszę, gratulacje nie zawal tego wyniku!
"Rutyna to rzecz zgubna "
100poszlo w 60 dni, waliłem sam, Jezu jak.sie cieszę że to przeszło, już się bałem że w moim organizmie tak się pojebało że zaszły nieodwracalnie zmiany, że.coś z układem pozapiramidowym
15 grudnia 202523methoxy pisze: 28 dzień bez kreski, nareszcie objawy somatyczne ustąpiły wszystko w normie, mogę normalnie funkcjonować. Jak to się mowi jest chujowo ale optymalnie, akatyzje zniknęły. Dzięki ci Panie Boże. Miesiąc katorgi. AMEN
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
na ta chwile moge powuiedziec ze te kurestwo kontroluje moje zeycie , mimo ze jestem po 5 osrdkach odwykowych , na ta chwile nie moge sie powstrzymac zeby wziasc nastepna kreske . ktos moze powiedziec ze jestem ciota , ale ja ,moge powiedziec ze nie chialbyc przezyc tego co ja. tylko osoba wjebana w temat moze to zrozumiec , pamietazjcie 10% ludzi ,wygrywa 90% przegrywa , nie blokujcie mi postu , nie chodzi mu o pesymistyczne myslenie, tylko , mowie jak mam a tp juz twera od 11 lat pzdr tylko sila wyzsza moze nam poxmoc, pozdrawiam was was wszytskich i zycze wam zebyscie dali rade , pamietajcie ze wygrywaj tylko same koty .
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków
To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?