Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 10 / 1 / 0
28 dzień bez kreski, nareszcie objawy somatyczne ustąpiły wszystko w normie, mogę normalnie funkcjonować. Jak to się mowi jest chujowo ale optymalnie, akatyzje zniknęły. Dzięki ci Panie Boże. Miesiąc katorgi. AMEN
  • 3647 / 601 / 1
Mówi się chujowo ale stabilnie
Bardzo się cieszę, gratulacje nie zawal tego wyniku!
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 13 / 2 / 0
Czy z czasem efekty uboczne tj. powiększenie źrenic czy zaciskanie zębów zanikają? Mniej widać że jest się pod wpływem?
  • 10 / 1 / 0
Osobiście PRZESTRZEGAM przed braniem takich ilości jak ja
100poszlo w 60 dni, waliłem sam, Jezu jak.sie cieszę że to przeszło, już się bałem że w moim organizmie tak się pojebało że zaszły nieodwracalnie zmiany, że.coś z układem pozapiramidowym
  • 1 / / 0
Moja historia z tym ścierwem zaczyna się w 2018 r. natomiast nadużywać zacząłem w 2020 i trwało to aż do końca 2022 r. Rok 2023 był bardzo spokojny, w 2024 było gorzej, ale jeszcze nie tragicznie. W tym roku znowu zacząłem regularnie to zażywać. Ostatnie miesiące były ciężkie, czuję że mój mózg jest chory. Często nie mam sił i ochoty na nic innego niż gapienie się w sufit. W dodatku ciągnie mnie do tego. Ostatni raz wziąłem 26 grudnia, mam nadzieję, że to był ostatni raz i że w miarę szybko dojdę do siebie. Co może w tym pomóc? Biorę SNRI, od dawna już.
  • 9509 / 1868 / 2
15 grudnia 202523methoxy pisze:
28 dzień bez kreski, nareszcie objawy somatyczne ustąpiły wszystko w normie, mogę normalnie funkcjonować. Jak to się mowi jest chujowo ale optymalnie, akatyzje zniknęły. Dzięki ci Panie Boże. Miesiąc katorgi. AMEN
Kryzysy będą. Tak naprawdę organizm będzie Cię wkurwia nawet przez pół roku. Co istotne odwiedź terapeutę, wypowiadaj się że wszystkiego i szukajcie po co ćpasz. Bez tego będzie tylko gorzej.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 3 / / 0
siema to znowu ja pisalem w kwietniu o grubej sytucji po rc-kach , cpfnijcie sie kilka stron wczesniej, dzisiaj powiej ze przerzucilem sie na koks i nie jest tak jak myslalem , kasa ucieka jak z miedokreocnego kranu , a psycha siada przy za szybkim walniu , po 2 dmiahc niespania i wjebaniu dobrego koksu , mysle tu o 1.5g na 48 h powoduje u mnie mnie ysli sampbujcz*** itd.czuje sie jak szmata , przypominam ze mam za soba 10 letnia przykode z rc-kami mef, klef , alfa
na ta chwile moge powuiedziec ze te kurestwo kontroluje moje zeycie , mimo ze jestem po 5 osrdkach odwykowych , na ta chwile nie moge sie powstrzymac zeby wziasc nastepna kreske . ktos moze powiedziec ze jestem ciota , ale ja ,moge powiedziec ze nie chialbyc przezyc tego co ja. tylko osoba wjebana w temat moze to zrozumiec , pamietazjcie 10% ludzi ,wygrywa 90% przegrywa , nie blokujcie mi postu , nie chodzi mu o pesymistyczne myslenie, tylko , mowie jak mam a tp juz twera od 11 lat pzdr tylko sila wyzsza moze nam poxmoc, pozdrawiam was was wszytskich i zycze wam zebyscie dali rade , pamietajcie ze wygrywaj tylko same koty .
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Tue, 03 Feb 2026 17:04:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1770138192'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków

To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.

Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?