4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 708 / 121 / 0
@kamex DOBRA EDIT swoczewki działają jak okulary, tylko przywierają bezpośrednio do oka. Te na astygmatyzm projektuje się do kształt oka, w końcu astygmatyzm to wada zmieniająca naturalny kształt oka, co powoduje niewyrźe widzenia, chociaż mam nadzieję, że dobrze wiesz, jak to działa. Jak się dowiedziałam, że mam astygmatyzm kwalifikowany jako ciężki. Jak ten optomerysta mnie badał to w ogóle zajebisty był xd się mnie pytał, jak ja tak mogłam funkcjonować, jak ja się poruszałam po ulicy itd. Aż mi wstyd było
A tak o mefedronie.
PRZYGODA DLA CIEKAWYCH - JAK U NIEKTÓRYCH LUDZI WZROK ZACHOWUJE SIĘ PO MEEDRONIE(+nieduża dawka mj)Pokój sprzątnięty, pranko zrobione, a że jeszcze do współlokatorki wpadła koleżanka i paliłyśmy jointa takiego naprawdę malutkiego na 3, ale strasznie szybko paliłyśmy, bo paliłyśmy w naszej w kuchni w mieszkaniu którą funkcjonuje również jako palarania, bo tam jest zimno jak w psiarni, Zapaliłyśy tergo jointa, pogadałyśmy dobrą chwilę już w pokoju tej współlokatorki, ale jak wróciłałm do pokoju, z myślą ''a pierdolnę sobie takiego dużego lajna sama' I sobie zrobiłam takiego konkretnego. 'no i zjadłam tego lajna. Wracając do soczewek i ich 'działania', na jeszcze na absolutnie mefedronowej piździe, tym razem zapomniałam patrzeć na baterię w laptopie :C padł mi laptpop, a co ja innego na takiej bombie mam robić, jak nie przed laptopem siedzieć, słuchać głośno muzyki, jakiś reddit itd. Posiedziałam chwilę i dostałam na takiej delikatnej, kończącej się bombie po ziółku zaczęłam nieudolnie przygotować i przygotowywać ładowarkę do laptopa żeby ją przynieść na łóżka. jak mnie jebła ta faza z tej kreski to do teraz siedzę na długich w pokoju przed kompem, Chwilę po tym ''wejściu''óźniej to tak mi magle zaczął obraz skakca albo się kręcić, albo jedno i drugie, że najpierw go nie mogłam podpiąć do wtyczki ścianę, a wpięcie USB typu C w bok laptopa, przy zapalonych tylko LEDach w pokoju to była taka misja %-D Okazało się, że odcisk palca nie odblokuje laptopa i najpierw trzeba napisać hasło ustalone do odblokowywania laptopa, myślę sobie ojoj, ale no dobra ale i tutaj zaczynam wnioskować, że nie do końca trafiałam w klawisze tak, jak chciałam. I sobie dwa razy zablokowałam laptopa bo najpierw jak mi zablokowało to moja reakcja to było 'o co chodzi, no przecież dobrze hasło wpisuje'. Wzrok mi latał góra-dół, albo wszystko się kręciło. Dopiero jak już miałam laptopa praktycznie przy twarzy i pisałam, ale byłam pewna, że 'no przecież wpisuję' mając sporo znaków specjalnych w haśle, myślałam momentami, że nie odblokuję własnego komputera bo w tym stanie nie odtworzę tej sekwencji bo pewnym momencie trzeba było wciskać aż dwa przyciski :płacz: skaczący i wirujący obraz w głowie jednocześnie, ja taka mega skupiona, jak debil musiałam wyglądać z twarzą 3 cm po klawiaturze wodząc nią w miejsce, gdzie akurat była literka lub znak którego powtarzałam %-D Za drugim razem jak już komputer mi się wyłączył i znowu cały czas na wpisywanie 'złych' zrobił się problem, bo jeśli jeszcze raz bym wpisała złe hasło, to by mi zablokowało laptopa na w sumie to chuj wie ilem parę h na pewno.. Więc ja już się skupiam na tej skaczącej klawiaturze. Proszę Państwa udało się. Soczewki mi tu chuja dały, ućpało mnie jak świnę na co no najmniej pół godziny i to tak, że jakby ktoś coś ode mnie chciał, to nie wiem czy bym dała radę, chyba bym udawała, że śpię albo nie. żyję
Będzie dobrze, chłodzę głosy złe jak lód szampana
  • 2 / / 0
Heja. Mam do was sporo pytań dotyczących mefa, z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi! Jestem dziewczyną, 105kg masy (może to istotne). Gdy pierwszy raz wyciągałam mefa, kompletnie na mnie nie zadziałał. Wtedy ważyłam jakieś 130, może nawet więcej. Wyciągnęłam 200mg i zero efektu. Jakoś po 2 godzinach dodałam drugie tyle i nadal nic. Kompletnie nic. Może słaby sort. Teraz chcę spróbować jeszcze raz i ze względu na poprzedni brak działania, to ten raz będę uważać za pierwszy. Myślicie, że jaką dawkę dać? Wciągnąć czy połknąć? Czy ketilept na zjeździe będzie dobry? Dodam jeszcze, że mam niedociśnienie i tachykardię. Ponoć podnosi ciśnienie, zastanawiam się czy nagły skok ciśnienia przy takich problemach nie wyrządzi mi jakichś większych krzywd czy może jest na odwrót- mniejsze ryzyko, bo nie skoczy do niewiadomo jakich wartości

teleport do ogólnego /Mx
  • 69 / 3 / 0
Jak nic nie działało to ktoś Cię oszukał
  • 2 / / 0
Siema jaka dawke alprazolamu po nocce z 4mmc(2g) wziasc zeby isc w miare normalnie spac i ile od ostatniej lini?
  • 2 / / 0
Z tachykardią to ty lepiej odpuść se dragi
  • 5252 / 939 / 0
@Maggie1881 nie bierzesz jakichś leków typu antydepresanty ?
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 93 / 14 / 3
dobra revisit bo spotkalam sie z moim dobrym kolega mefixem. z mojej perspektywy jak dostalam ten bezowy pyl to zesniffowalam i od razu czuc bylo prawdziwe 4mmc, ta prawdziwa euforia, mniejsza chcica na dorzutki i trzymanie dluzsze. natomiast wiele lat konsumowalam gownokatynony pokroju CMC (do rany przyloz, praktycznie w moich rejoncach wszystko sprzedaja pt. "krysztal" ktory jest to 3cmckiem). zauwazylam ze w przypadku 4mmc ta euforia jest bardziej prawdziwa a w przypadku speedow z cmc po prostu sztucznie jest to podbite i jest wieksza chcica na dorzuty. (wiadomo taniej w produkcji to mozna dawac malolatom:DDD) 2 gramy, jeszcze mam cos tam i sniffuje se czasem - ale w porownaniu do 3cmc nie mam takiej chcicy i nie czuje sie taka "sztuczna" i wypierdolona w kosmos jak skurwysyn. i nie trzeba walic kurde pasow po 150 mg/sluzowka na dwie tylko wystarczy nawet mniej posypac i jest tu jakas euforia. takze 4MMC > 3CMC >>> 4CMC (bo nie klepalo mnie wogole). a 3mmc nie wiem czy probowalam wiec nie wypowiem sie.
kontakt i reszta: guns.lol/oooizneb

:liść: :wino: :papieros: :kreska: :strzykawka:
  • 2 / / 0
27 stycznia 2026ledzeppelin2 pisze:
@Maggie1881 nie bierzesz jakichś leków typu antydepresanty ?
Biorę Pragiolę, Lamilept, Ketilept, Brintellix i Triticco
  • 5252 / 939 / 0
Wsriotwksyna nie jest typowym ssri ale hamuje transporter ssri.
Ogólnie rzecz ujmując mef na lekach antydepresyjnych nie zzcziala lub zadziała bardzo słabo. Przy typowych Ssri można dostać zespołu serotoninowego . Ten lek nie jest typowym ssri więc nie mam wiedzy aż tak szerokiej .
Ciesz się ze jakichś cyrków nie było tj interalxji przy tych lekach biorąc mefedron I skończyło się tylko brakiem działania.

Zatrważające jak lekarze piszą teraz lekka ręką masę leków. Widzę tam też lek antypadaczkowy . Obstawiam, że jednak na coś te leki dostajesz.

Powtarzane jest jak mantra. Albo.sie leczysz albo ćpasz. Nie da się zjeść ciastka i mieć ciastka.
Ja wiem , że ma lekach życie jest nudne i brakuje czegoś bo człowiek jest często jakby przymulony i wyprany z emocji.
Niestety, mefedron jest kiepskim wyborem przy tym zestawie .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 76 / 2 / 0
Siema. Od 2010 zacząłem przygodę z RC stimammi nie zdążyłem na 4mmc, był 4mec przekurwa (moc). do delegalizacji 3mmc próbowałem większości popularnych, ale nigdy nie przepadałem za tą grupą. Ostatnio jednak dostałem taki kamyk, że nie wierzyłem, że może tak działać bo cmcki poznałem również i 4cmc to taka otruta euforia a 3cmc mniej serotoninowy pobudzacz, praca, ewentualnie potańczyć. Jednak tamten kamień powodował w bardzo małych dawkach lekkie pobudzenie i chęć muzyki i tańca, przy większych które też nie były jak cmckow powodował taką przyjemność z muzyki, że słuchając Appletree Erykah Badu miałem wrażenie że dźwięki robią mi laskę..nie moc, nie euforia gdzie są moje oczy ale kurewska przyjemność z pełną kontrolą żadnego rozmazywania obrazu. I teraz tak, co do pytań o tolerancję to nie to. Miałem ponad 2 lata przerwy od wszystkiego i kupiłem w stolicy mefedron preban który wyglądał jak ryż i właściwie robił taką bańkę że spoko ale to nie to, a ten towar jadłem w listopadzie po wrześniu lecenia. Czy są możliwe hybrydy 4 i 3 cmc w jednej grudzie? Bo spływ piekł w chuj... ale jeśli poczytać komentarze o legendarnym mefedronie i jego działaniu podobnym do MDMA to tej substancji było najbliżej. Szczerze to nie wyobrażam sobie większej PRZYJEMNOŚCI po stimach nie mówię okopie czy euforii ale po prostu kurewskiej przyjemności.
W klubie tym jak w escape roomie
Im wiem więcej tym mniej mówię
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Sun, 01 Feb 2026 19:04:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1769972592'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków

To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.

Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia

W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".

TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.