A tak o mefedronie.
PRZYGODA DLA CIEKAWYCH - JAK U NIEKTÓRYCH LUDZI WZROK ZACHOWUJE SIĘ PO MEEDRONIE(+nieduża dawka mj)Pokój sprzątnięty, pranko zrobione, a że jeszcze do współlokatorki wpadła koleżanka i paliłyśmy jointa takiego naprawdę malutkiego na 3, ale strasznie szybko paliłyśmy, bo paliłyśmy w naszej w kuchni w mieszkaniu którą funkcjonuje również jako palarania, bo tam jest zimno jak w psiarni, Zapaliłyśy tergo jointa, pogadałyśmy dobrą chwilę już w pokoju tej współlokatorki, ale jak wróciłałm do pokoju, z myślą ''a pierdolnę sobie takiego dużego lajna sama' I sobie zrobiłam takiego konkretnego. 'no i zjadłam tego lajna. Wracając do soczewek i ich 'działania', na jeszcze na absolutnie mefedronowej piździe, tym razem zapomniałam patrzeć na baterię w laptopie :C padł mi laptpop, a co ja innego na takiej bombie mam robić, jak nie przed laptopem siedzieć, słuchać głośno muzyki, jakiś reddit itd. Posiedziałam chwilę i dostałam na takiej delikatnej, kończącej się bombie po ziółku zaczęłam nieudolnie przygotować i przygotowywać ładowarkę do laptopa żeby ją przynieść na łóżka. jak mnie jebła ta faza z tej kreski to do teraz siedzę na długich w pokoju przed kompem, Chwilę po tym ''wejściu''óźniej to tak mi magle zaczął obraz skakca albo się kręcić, albo jedno i drugie, że najpierw go nie mogłam podpiąć do wtyczki ścianę, a wpięcie USB typu C w bok laptopa, przy zapalonych tylko LEDach w pokoju to była taka misja
teleport do ogólnego /Mx
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
27 stycznia 2026ledzeppelin2 pisze: @Maggie1881 nie bierzesz jakichś leków typu antydepresanty ?
Ogólnie rzecz ujmując mef na lekach antydepresyjnych nie zzcziala lub zadziała bardzo słabo. Przy typowych Ssri można dostać zespołu serotoninowego . Ten lek nie jest typowym ssri więc nie mam wiedzy aż tak szerokiej .
Ciesz się ze jakichś cyrków nie było tj interalxji przy tych lekach biorąc mefedron I skończyło się tylko brakiem działania.
Zatrważające jak lekarze piszą teraz lekka ręką masę leków. Widzę tam też lek antypadaczkowy . Obstawiam, że jednak na coś te leki dostajesz.
Powtarzane jest jak mantra. Albo.sie leczysz albo ćpasz. Nie da się zjeść ciastka i mieć ciastka.
Ja wiem , że ma lekach życie jest nudne i brakuje czegoś bo człowiek jest często jakby przymulony i wyprany z emocji.
Niestety, mefedron jest kiepskim wyborem przy tym zestawie .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Im wiem więcej tym mniej mówię
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków
To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.