Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Na drugi dzień pojawiły sie dość męczące sajdy bo po tym citabax, najgorszy to byl ziewanie co kilka minut. Wystarczy tak, kilka dni ten citabax zapodać i przychodzi, tylko ze ja brałem mało ale bardzo długo. Nie napisałaś co i jak więc trudno coś doradzić.
scalono - db
Jakie objawy fizyczne i psychiczne zniesie pregabalina ? Ile czasu brać , aby przetrwać skręta ? Czy można z dnia na dzień odstawić tramal i brać pręgę ?
@Drogel12 Jeśli chcesz robić cold turkey, hydroksyzyna czy propranolol się przydadzą, hydroksyzyna pomoże zasnąć, zredukuje lęk, opipramol (pramolam) może pomóc też w lęku i uspokajać, lecz z nim też ostrożnie. Propranorol może wyciszyć ci objawy ze strony układu krążenia (wysokie ciśnienie, wysokie tętno) i może zmniejszyć pobudzenie ciała. Afobamu nie używaj bo wjebanie się w benzo to z deszczu pod rynnę. Pregabaline doraźnie, bo przy takich dawkach tramadolu (nie są takie duże) nie ma też co ryzykować nadużywaniem pregabaliny.
W sumie ciężko mi powiedzieć na co dokładnie działa, po prostu bardzo mocno redukuje objawy skręta, czujesz się lepiej niż odczuwająć objawy odstawienne opioidów. Jeśli masz bardzo mocnego skręta spróbuj 150mg, jeśli takiego do zniesienia to 75mg. Jak nie pomoże to po dwóch godzinach spróbuj więcej. Staraj się nie przekraczać 300mg dziennie
Ja gdy brakuje mi oksow (ciąg paro letni, dawki kosmiczne) to 300mg bardzo mocno pomaga przeżyć. Dasz radę głowa do góry
Przecież to będzie szok dla psychiki. Postaraj się przytapperować do setki chociaż, albo połowę.
Najlepiej maksymalnie dwa dni, choć ja w trzeci po pradze dziwnie się czuje tak nieswojo.
Ogarnij też coś na sen, bo spać na pewno nie będziesz.
Po Pradze nie poczujesz sie normalnie nagle, po prostu pomoże przetrwać, a temat i tak musisz wyjebać wtedy bo zrobisz jeszcze miks, a pozatym będzie bardziej męczyć żeby zajebac, a jak nie ma to już tak nie dręczy.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.