Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 989 / 237 / 0
Flunitrazolam przecież to silne benzo nasenne. Chyba w każdej dawce będzie Cię mulić. No może 0,125mg + kawa. Innych komponentów to to podobnież nie ma.
Już prędzej Flubromazepam, przynajmniej spełnia jeden punkt, że ma 106h t1/2.
Ale skoro nie ma w wymienionych to nie.
  • 2879 / 622 / 0
@DobryWujas Po prostu wymienilem wszystkie (poza Ro5-4864 i deschloroeti) które są u dostawcy. W ostatnich miesiącach zrobiła się kiepska sytuacja z benzo, pozdejmowali z wielu sklepów, na chwilę wróciły a potem zdjęli już na dobre. Pyrazolam zniknął, obecnie jest tylko w jednym miejscu w absurdalnek cenie. Gdyby nie to, to od razu brałbym pyrazolam, najlepiej parę gramów w prochu. To dla mnie czysty cud, działa idealnie w przypadku Aspergera bo tak był zaprojektowany. Maksymalne działanie terapeutyczne i minimalnie uzależniające ze względu na selektywne targetowanie receptorów.
BTW. Nie jestem benzożercą, w ostatnich latach korzystam bardzo rzadko i wiem jak do tego podchodzić.
KONTAKT PW + PRIVNOTE.COM
  • 2879 / 622 / 0
Aha, zapomniałem napisać że z tego co czytałem Gidazepam jest najbliższy do pyrazolamu, z tą różnicą że aktywny jest jego metabolit i działa długo. Wiesz coś o tym @DobryWujas? W forumowym wątku o gidazepamie jest dużo farmazonów.

Z kolei norflurazepam wydaje się być na drugim miejscu. A propos, to chyba to benzo którego lolek555 aka @GTB488 używał przez długie miesiące i wjebał się w bagno %-D
KONTAKT PW + PRIVNOTE.COM
  • 989 / 237 / 0
Nie wiem nic o tych nowszych RC benzo. Nie używałem, ani nie uzupełniałem swojej wiedzy nt temat.
  • 249 / 35 / 0
jak do aptek wejdą tabletki z 20mg diazepamu w sztuce to uwierzę w boga
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 810 / 468 / 0
2mg clona, 1800 pregaby i trochę gbla w ampułce. Śmigam do pracy na nocke, dzieļ jak codzień, Przynajmnie nie wale juz ketaminy w hurtowych ilościach. Pozdrawiam wszystkich wjebanych w ten szatański proceder, nie ma nic gorszego.
A jak mnie zmuli to sobie koksikiem poprawie i tak leca dni.
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 810 / 468 / 0
30 grudnia 2025DobryWujas pisze:
Nie wiem nic o tych nowszych RC benzo. Nie używałem, ani nie uzupełniałem swojej wiedzy nt temat.
Nie widzę szczerze sensu kupowania rc benzo chociaż flubropazepam mnie pozytywnie zaskoczył.
Ale człowiek ma już swoje apteczne gusta ktore trudno będzie zmienić.
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 989 / 237 / 0
@tosieniedzieje

To zależy. W rc benzo znajdują się substancje, które uważam zasługują na uwagę. Jest to dobra opcja przede wszystkim gdy ktoś ma szatańską tolerancję, Jest też Flubromazepam, który z jakiś powodów wymknął się medycynie, a posiada bardzo silne właściwości przeciwlękowe oraz bardzo długi czas półtrwania. Z klonazolamem też mam bardzo dobre wspomnienia. Ale to tylko dla osób z bardzo wysoką tolerancją.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes

Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.