Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 810 / 468 / 0
Dobre 4mmc, apvp, czy nawet hexen robiły mnie o wiele mocniej, niż meth. Może też zdefiniujmy co dla mnie znaczy mocniej. A mianowicie w sposób jaki jest dla mnie zadowalający, odpowiadający moim oczekiwaniom od substancji itp.

Byłem w trzyletnim ciągu(przerobiłem jakieś półtora kilo ketonow), od roku jestem trzeźwy. I wiesz co, mam się dobrze. Prosperuje na wysokim poziomie, jestem aktywnym człowiekiem, mam kobietę, wykształcenie i dobrze zarabiam prowadząc swoją działalność. Też znam lotników co nakurwiaja. Zakładanie masek, a także gra pozorów u takich osób jest na wysokim poziomie. Sam tak kurwa robiłem, wszyscy wokol myśleli ze jest zajebiecie ze mną, a ja bylem w ruinie psychicznej. Jednak wystrzelony potrafiłem sie zmusić i kłamać na swój temat tak jak kurwa wiekszosc narkomanów, których znam. Nigdy nie wiesz co tak naprawdę siedzi w takim człowieku. W ośrodku odwykowym w którym się leczyłem ludzie wjebali w meth i AMP po długoletnich ciągach byli wrakami samych siebie, jeszcze w gorszym stanie, niż my mefedroniarze. Oczywiście nie ma wyjątków i każdego trzeba traktować indywidualnie. Ale wkurwia mnie jakieś kategoryzowanie używek. To i to jest kurwa jebanym gownem.
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 14 / 1 / 0
Czytałem posty "tosieniedzieje" na pierwszych stronach tego tematu. Jestem na tym samym etapie co autor tych postów. Beta ketony to podstępna dziwka. Trzymajcie sie od tego z daleka!
  • 377 / 112 / 0
Zależy, co znaczy, mieć normalne życie , bo u części przynajmniej ludzi da się utrzymać pracę , waląc sobie popołudniu/wieczorem, ale czy dany człowiek jest w tej grupie nie wie tak naprawdę, do póki tego nie próbuje ( nie zachęcam oczywiście). Jak ktoś umie albo zasnąć po bk , albo se wypije (alko lub weźmie coś co działa podobnie) i przez większość dnia do końca pracy nie bierze to z doświadczenia wiem , że przynajmniej jakiś czas da się tak żyć (ale podejrzewam, że na dłuższą metę problemy będą ) część z nich można rozwiązać choćby conajmniej tymczasową abstynęcją , regularnym snem (zmuś się conajmniej te 5-6h) , ashwaganda na lęki pomaga. Generalnie raczej zdrowej rodziny tak nie założysz , ale jak chcesz żyć sam nie uważam że to nie możliwe , żeby, żyć w miarę normalnie ( o ile co jakiś czas robi się przerwy na parę miesięcy, a to nie koniecznie jest tak łatwe)
"Life pain always sexy"
  • 9499 / 1867 / 2
W krótkiej perspektywie da się. W dłuższej nie. Pomijając już rozregulowanie organizmu pod względem chemicznym dochodzi kwestia czysto kasy, przypalu z towarem itd. stety, niestety im dłużej cośmy tym bardziej padamy pod kątem hormonów i neuroprzekaźników co z wiekiem będzie coraz bardziej doskowerac.
A nawet zaryzykuję, że ćpanie raz w miesiącu i tak się odbije - mało to ludzi co płaczą, że oni to w sumie ćpali maks 2-3 gramy / miesiąc a dziś magii mefedronu już nie mają.
Warto też nadmienić, że z czasem zachodzą zmiany w sercu. Kilka lat temu jak rzucałem dragi byłem u kardiolog która od razu powiedziała, że na EKG widać, że lubiłem używki, bo wykres jest zupełnie inny w kilku miejscach jak i ludzi którzy nie ćpali.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli

Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.

Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.

Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.